Νέος χωρισμός στη showbiz;

08.11.2012
Καλέ περονόσπορος έχει πέσει εκεί στη showbiz και χωρίζει το ένα ζευγάρι μετά το άλλο; Αυτό το... «κρύο καιρός για δύο» δεν τους λέει κάτι;

Το ότι δεν υπάρχουν money για πετρέλαιο δεν τους κάνει να σκεφτούν ότι φέτος ειδικά χρειάζεται και ο άλλος για.. ζεστασιά στις πολύ κρύες νύχτες του χειμώνα; Κι αλήθεια ο Κώστας Πηλαδάκης τι μπορεί να σκεφτόταν όταν χώριζε με την... «Μις κοιλιακοί»;

Τι δεν το έμαθες; Ο γνωστός επιχειρηματίας (και πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισας) σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao χώρισε με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ναι, τη σέξι αοιδό που ανεβαίνει στην πίστα και χαζεύεις τους κοιλιακούς της. Και παραβλέπεις τα υπόλοιπα, φωνή, κορόνες, φάλτσα κτλ. Και ξέρεις ποιος είναι ο λόγος του χωρισμού; Το... στεφάνι!

Η σέξι (πιο σέξι... πεθαίνεις) Ειρήνη ήθελε γάμο και παιδιά, όπως κάθε φυσιολογική κοπέλα της ηλικίας της. Ο επιχειρηματίας, όμως, σου λέει το δημοσίευμα (που έχει δύο παιδιά από το γάμο του με την άλλη... «φέτες κοιλιακοί» Ντορέτα Παπαδημητρίου) τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν είχε κατά νου τέτοια σχέδια.

Και όπως καταλαβαίνεις, όταν υπάρχει τέτοια διαφωνία, η σχέση δεν τη σκαπουλάρει. Κι έτσι το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους και είναι να απορείς, που βρέθηκε άντρας και δεν ήθελε να στεφανωθεί την Ειρήνη Παπαδοπούλου!