Θα γίνει ταινία η ζωή του Νίκου Σεργιανόπουλου;

08.11.2012
Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν γνωστό σκηνοθέτη να θέλει να κάνει ταινία βασισμένη στη ζωή και στον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Η μοναχική και πολυτάραχη ζωή, ο κλειστός και μοναδικός χαρακτήρας και ο βίαιος θάνατος του το καλοκαίρι του 2008, που σόκαρε την κοινή γνώμη φαίνεται ότι ιντριγκάρισαν τον σκηνοθέτη, ο οποίος θέλει να τα μεταφέρει στο πανί.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε έχει κιόλας ξεκινήσει την έρευνα γύρω από τη ζωή του χαρισματικού ηθοποιού, έχοντας ταξιδέψει ακόμη και μέχρι την ιδιαίτερη πατρίδα του την Δράμα. Εκεί μίλησε με συμμαθητές και ανθρώπους που γνώριζαν τον Σεργιανόπουλο. Βέβαια, όπως λένε, ο σκηνοθέτης δεν έχει καταφέρει να μαζέψει πολλές πληροφορίες, αφού πολλοί είναι εκείνοι που δεν θέλουν να μιλήσουν.

Και δεν είναι λίγοι κι εκείνοι που τον προτρέπουν να σταματήσει τις έρευνες και να μην κάνει την ταινία. Αλλά αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα, εκείνου το αυτί δεν ιδρώνει, αφού είναι αποφασισμένος να γυρίσει τη ταινία, ενώ είναι και προς αναζήτηση του πρωταγωνιστή.