Τα ύστερα: "Αυτοκτόνησαν" γνωστό ηθοποιό

06.11.2012
Σάλος προκλήθηκε την Δευτέρα μετά την ανάρτηση σε πολύ γνωστό site ότι... αυτοκτόνησε Έλληνας ηθοποιός.

Η "είδηση" ότι ο Κώστας Τσάκωνας (ναι σε αυτόν έμελλε να τον... πεθάνουν) αυτοκτόνησε που ήταν και πρωτοσέλιδο στο εν λόγω portal έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου με φίλους και θαυμαστές να παθαίνουν σοκ. Μάλιστα, δημοσιεύθηκε και…το κείμενο του "ιδιόχειρου σημειώματος" του (παραλίγο!) αυτόχειρα με τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία!!!

Και η "κακόγουστη φάρσα" δε σταμάτησε εκεί, αφού στη διάρκεια της μερας έβγαιναν νέες μακάβριες πληροφορίες του τύπου: μέρα και ώρα της κηδείας, σε ποιο νεκροταφείο και άλλοι τέτοιοι... δράκοι. Επειδή, δε, ο Τσάκωνας είναι από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς του χώρου, δεν ήταν λίγοι οι συνάδελφοί του που σοκαρισμένοι επικοινωνούσαν με την οικογένεια του για να δουν τι συμβαίνει. Ανάμεσα τους ο Γιάννης Πάριος και ο Στάθης Ψάλτης, οι οποίοι αντί της... χήρας, μιλούσαν με τον... αυτόχειρα!

Ο αγαπημένος κωμικός ακόμη και αυτή την ανατριχιαστική ιστορία την αντιμετώπισε με χιούμορ, αν και παραδέχεται ότι πέρασε ένα δύσκολο βράδυ, αφού το τηλέφωνο του σπιτιού του χτυπούσε σαν τρελό. Πάντως, δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα τονίζοντας ότι "όλα είναι καλά". Εξάλλου, την ώρα που στο διαδίκτυο τον είχαν "πεθάνει" εκείνος έδινε συνέντευξη σε διαδικτυακή εκπομπή φίλου του. Και όχι δεν ήταν σε Live σύνδεση... από τον άλλο κόσμο!