Η κόρη του Μπόνο στην αγκαλιά του Σον Πεν

06.11.2012
Τα φτερά της ανοίγει η Ιβ Χιούσον (Eve Hewson) και έχει στο πλευρό της πάντα τους δικούς της ανθρώπους, παρά τις αρχικές τους αντιδράσεις.


Ο Μπόνο (Bono), του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Πολ Χιούσον (Paul Hewson) και η επί 30 χρόνια σύζυγός του, Άλι (Ali) έχουν τέσσερα παιδιά, τη Τζόρνταν (23), την Ιβ (21), τον Ιλάιτζα (13) και τον Τζον (11).

Η Ιβ φαίνεται αποφασισμένη να χαράξει τον δικό της δρόμο στη γειτονιά του Χόλιγουντ. Έχει μάλιστα πείσει και τους γονείς της, οι οποίοι λέγεται ότι προσπάθησαν πολύ να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της σόουμπιζ.

Μεγάλωσε στην Ιρλανδία σε ένα άκρως χαμηλών τόνων και σίγουρα προστατευμένο περιβάλλον, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει την 21χρονη καλλονή μακριά από τον κινηματογράφο που λάτρευε.

Τον επόμενο μήνα παίρνει το πτυχίο της από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και σκοπεύει να μετακομίσει στο Λος Άντζελες ώστε να είναι πιο κοντά στην… πηγή.

Έχοντας ήδη μερικά μικρά ρολάκια στο βιογραφικό της, η Ιβ κέρδισε τον πρώτο της μεγάλο ρόλο στο πλευρό του Σον Πεν (Sean Penn) στην ταινία "This must be the place" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Έχοντας ακόμη δύο ταινίες στο πρόγραμμα για τα επόμενα δύο χρόνια, η δεσποινίς Χιούσον έχει πάρει φόρα… Μάλιστα, η πρόσφατη φωτογράφηση που έκανε για το περιοδικό "Vanity Fair" δείχνει πόσο "μέσα στο πνεύμα του χώρου είναι".

Ζωή Κίττα