Ντίαζ: Χρειάζομαι μάγια για να βρω άντρα

05.11.2012
Η σχέση της διάσημης ξανθιάς με τους άντρες υπήρξε ανέκαθεν "προβληματική", όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια. Και δυστυχώς τα πράγματα δεν γίνονται καλύτερα με τον καιρό...


Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε για το περιοδικό "Elle", η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) ρωτήθηκε σχετικά με τον άντρα των ονείρων της και εκείνη αποκάλυψε ότι πράγματι είχε βρεθεί εκείνος που καλύπτει τα κριτήρια του "ιδανικού άντρα". Υπάρχει όμως ένα μεγάλο "αλλά"...

Η 40χρονη ηθοποιός ευχήθηκε να μπορούσε να γύριζε πίσω τον χρόνο ώστε να κάνει τον Τομ Κόρτνεϊ (Tom Courtenay) νεότερο και να λύσει το πρόβλημά της.

Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στην ταινία "Gambit" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) όπου ο 75χρονος βετεράνος είχε έναν μικρό ρόλο.

"Χρειάζομαι λίγο άμπρα κατάμπρα βουντού για να τον κάνω περί τα 40 χρόνια νεότερο", αστειεύτηκε η Κάμερον τονίζοντας πόσο γοητευτικός, αστείος και απολαυστικός είναι ο Κόρτνεϊ.

Στη λίστα με τους πρώην της όμορφης Κάμερον βρίσκουμε τον Τζάρεντ Λέτο (Jared Leto), τον Ματ Ντίλον (Matt Dillon), τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) και τον Άλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez) πιο πρόσφατα.

Ζ. Κ.