Κέιτι Χολμς: τους άφησε όλους άφωνους!

05.11.2012
Θεωρητικά δεν πρέπει να περνά και την πιο εύκολη φάση της ζωής της καθώς προσπαθεί να ανταπεξέλθει στον ρόλο της ως "διαζευγμένη μάνα", όμως φαίνεται ότι η νεαρή ηθοποιός τα καταφέρνει μια χαρά.

Σαν να μην έφτανε το πρόσφατο διαζύγιο της, μόλις είχε βολευτεί στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν, την χτύπησε κι ο τυφώνας Σάντι, όταν αναγκάστηκε να μείνει χωρίς ρεύμα.

Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα Huffigton Post γείτονας της από την πολυκατοικία, η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) και η 6χρονη Σούρι (Suri) άντεξαν στα σκοτάδια αρκετές μέρες, με κεριά και φακούς αφού κόπηκε το ηλεκτρικό στις 8:30 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Στη συνέχεια όμως κόπηκε και το νερό κι έτσι την Παρασκευή, μάνα και κόρη αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι και να καταφύγουν προσωρινά σε ένα ξενοδοχείο στη βόρεια πλευρά της πόλης. Παρόλα αυτά, η Κέιτι υπήρξε τυπική στις υποχρεώσεις της και εμφανίστηκε κανονικά στην πρόβα που μεσολάβησε την Πέμπτη.

Μάλιστα, η 33χρονη ηθοποιός λέγεται ότι εντυπωσίασε τους συναδέλφους και συνεργάτες της στο σόου του Μπρόντγουεϊ "Dead Accounts" όπου πρωταγωνιστεί, όπου ήταν πάντα "πρόσχαρη και ευχάριστη παρά τις δυσκολίες που προφανώς αντιμετωπίζει στην προσωπική της ζωή".

"Όλοι νομίζαμε ότι θα ήταν τελείως στον κόσμο της και δεν θα μπορούσαμε καν να την πλησιάσουμε όμως τελικά ό,τι και αν συμβαίνει στην προσωπική της ζωή το άφηνε πάντα έξω από την πόρτα", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Us Weekly" τονίζοντας ότι τόσο στις πρόβες όσο και στις η 33χρονη πρώην κυρία Κρουζ (Cruise) ήταν πάντα "ένα αστείο, χαριτωμένο κορίτσι χωρίς ίχνος ντιβισμού επάνω της".

Πληροφορίες θέλουν την Κέιτι να έχει έρθει πολύ κοντά ακόμη και στους τεχνικούς της παράστασης με τους οποίους μοιραζόταν ακόμη και το φαγητό της.

Κατά τα άλλα, πληροφορίες θέλουν τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) να μην μπορεί να δεχτεί την νέα "σόλο" πραγματικότητά του και να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ξαναέχει δίπλα του τις γυναίκες του, Κέιτι και Σούρι (Suri). Όσο για την πρώην σύζυγό του, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το ενδεχόμενο δεν της είναι και τελείως αρνητικό... Αντίθετα!

Z. K.