Ο Μπέκαμ εγκαταλείπει το Λ.Α. για χάρη της Βικτόρια;

05.11.2012
Πρόσφατες πληροφορίες θέλουν τον διάσημο ποδοσφαιριστή να θυσιάζει την καριέρα του για εκείνη της αγαπημένης του.


Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) έγινε πιο διάσημος εκτός γηπέδων παρά εντός, ωστόσο μέχρι το τέλος του χρόνου, το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους Γκάλαξι του Λος Άντζελες βρίσκεται σε ισχύ μέχρι το τέλος του χρόνου.

Πληροφορίες θέλουν την ανανέωση του συμβολαίου εξαιρετικά "χλωμή" γεγονός που φέρνει την οικογένεια Μπέκαμ μπροστά σε ένα νέο σταυροδρόμι, παρόλο που ο ίδιος ο Ντέιβιντ έχει ξακαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να κρεμάσει ακόμη τα παπούτσια του.

Ωστόσο και με δεδομένη την ολοένα και πιο δυναμική παρουσία της Βικτόρια (Victoria) στον χώρο της μόδας όπου δείχνει να έχει εγκατασταθεί πλέον για τα καλά, οι δρόμοι φαίνεται να τους οδηγούν προς Μανχάταν μεριά!

"Οι συζητήσεις ήδη τους φέρνουν στη Νέα Υόρκη. Μπορεί στο Λος Άντζελες να βρήκαν όλα όσα ήθελαν αυτά τα χρόνια που έζησαν εκεί και το αγάπησαν πολύ, όμως τώρα πια τα παιδιά μεγάλωσαν και οι ανάγκες του ζεύγους άλλαξαν", μεταφέρουν πηγές τονίζοντας ότι η Πος έχει ήδη θεαθεί να "τσεκάρει" σχολεία και σπίτια στο Μανχάταν.

Προς το παρόν, βέβαια, η διάσημη οικογένεια "παραμένει σταθερά και ευτυχισμένη στο Λος Άντζελες, με τις δουλειές τόσο του Ντέιβιντ όσο και της Βικτόρια να πηγαίνουν τέλεια", όπως μαθαίνουμε από τον εκπρόσωπό τους. Η συνέχεια, αναμένεται...

Ζ. Κ.