Διπλή μαστεκτομή αποκαλύπτει η Σάρον Όσμπουρν

05.11.2012
Θέλοντας να έχει το κεφάλι της... ήσυχο, η σύζυγος του Όζι (Ozzy) εξηγεί πώς πήρε τη μεγάλη απόφαση να απαρνηθεί και τα δύο στήθη της.


Λίγες μέρες αφού πάντρεψε τον γιο της, η Σάρον Όσμπουρν (Sharon Osbourne) αποκαλύπτει ότι έκανε διπλή μαστεκτομή για προληπτικούς λόγους.

Η 60χρονη ριάλιτι σταρ είχε καρκίνο του εντέρου πριν από 10 χρόνια και κατά τη διάρκεια εξονυχιστικών εξετάσεων που έκανε ανακάλυψε ότι είχε το γονίδιο του καρκίνου του μαστού. Έτσι αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα.

"Μόλις έμαθα ότι είχε το γονίδιο του καρκίνου του μαστού σκέφτηκα ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος μου. Είχα περάσει καρκίνο ξανά και δεν άντεχα να ζω κάτω από αυτό το σύννεφο σε όλη μου τη ζωή. Αποφάσισα λοιπόν να τα διώξω όλα. Έτσι έκανα διπλή μαστεκτομή", αποκαλύπτει με θάρρος η Σάρον προσθέτοντας ότι δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να αποχωριστεί τα στήθη της.

"Για εμένα, δεν ήταν μεγάλη απόφαση. Το μόνο που ήθελα ήταν να διώξω αυτή τη σκιά από πάνω μου", εξήγησε η Σάρον η οποία "θέλει να είναι γιαγιά της εγγονούλας της Περλ (Pearl) για πολύ καιρό ακόμη.

Ζ. Κ.