Αρναούτογλου: Άγριος καβγάς με το κορίτσι του;

02.11.2012
Πες το μου ότι έκανε τον πρώτο του καβγά το ερωτευμένο ζεύγος Γρηγόρης Αρναούτογλου – Κατερίνα Κόκλα να με πιάσει κατάθλιψη μες στο σαββατοκύριακο!

Αυτοί που δείχνουν και είναι τόσο ερωτευμένοι, τσακώθηκαν για ασήμαντη αφορμή και μάλιστα σε δημόσιο χώρο; Βρε πού πάμε, πού πάμε; Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, το ζευγάρι είχε πάει για καφεδάκι σε στέκι στην Κηφισιά, όταν η εμφάνιση μίας ξανθιάς από το παρελθόν ήρθε να τους ταράξει.

Βασικά, την Κόκλα τάραξε, διότι όπως διαβάζουμε η παλιά γνώριμη όχι μόνο στρογγυλοκάθισε στο τραπέζι τους, αλλά ήταν και πολύ διαχυτική με τον Γρηγόρη. Κάτι που ενόχλησε την αγαπημένη του, η οποία όχι μόνο δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της, αλλά έκανε και σκηνή ζηλοτυπίας. Ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος με τη στάση της και την πήρε κι έφυγαν άρον άρον.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο Αρναούτογλου σε φίλους του, αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο δεν ήταν η σκηνή, αλλά το γεγονός ότι αισθάνθηκε πιεσμένος, κάτι που είχε υποσχεθεί στο εαυτό του να μην του συμβεί ποτέ ξανά. Μιλάμε για προβλήματα, όχι αστεία.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε, αν η παραπάνω ιστορία ισχύει, αφού το ζευγάρι όχι μόνο συζεί στο σπίτι του παρουσιαστή, αλλά από την αρχή κιόλας της σχέσης τους είναι αχώριστοι. Και όσοι ξέρουν τον Γρηγόρη έχουν να λένε πόσο ήρεμος δείχνει σε αυτή τη σχέση.....