Ακόμη ένας μυστικός γάμος στη σόουμπιζ τη νεότερη!

01.11.2012
Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ (Evan Rachel Wood) και ο Τζέιμι Μπελ (Jamie Bell) επιβεβαίωσαν τον κανόνα που θέλει τους γάμους των διασήμων να ανακοινώνονται πια… εκ τον υστέρων.


Οι δύο νεαροί ηθοποιοί κίνησαν τις υποψίες καθώς χθες εμφανίστηκαν στο αεροδρόμιο αμφότεροι φορώντας χρυσές βέρες !

Τελικά, σήμερα ήρθε και η επιβεβαίωση του γάμου τους από τον εκπρόσωπο της 25χρονης νύφης που όπως έγινε γνωστό φορούσε νυφικό δια χειρός Καρολίνα Χερέρα (Carolina Herrera).

"Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και ο Τζέιμι Μπελ παντρεύτηκαν στις 30 Οκτωβρίου στην Καλιφόρνια", ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος μέσω δήλωσης στο Just Jared ενώ η ίδια η νύφη επέλεξε το Twitter για να εκφράσει τα συναισθήματά της. Αν και δεν είναι εύκολο…

"Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω την ευτυχία που νιώθω. Με ξεπερνάει", έγραψε η Έβαν Ρέιτσελ για τον γάμο της με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της, με τον οποίο όμως είχαν και τα διαλείμματά τους όλο αυτό τον καιρό.

Για την ιστορία να θυμίσουμε τον πολυσυζητημένο αρραβώνα της Γουντ με τον εκκεντρικό ρόκερ Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson) ενώ αν ο σύζυγός της σας θυμίζει κάτι, ναι… είναι ο "Μπίλι Έλιοτ". Το αγοράκι που έγινε μπαλαρίνος το 2000. (δείτο το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί)

Ζ. Κ.