Έκλεψαν το νυφικό της Έιμι Γουάινχαουζ

01.11.2012
Θύμα ληστείας έπεσε η διάσημη τραγουδίστρια… μετά θάνατον.


Όπως έγινε γνωστό και επίσημα άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) και έκλεψαν δύο φουστάνια από την ντουλάπα της.

Πρόκειται για ένα φόρεμα κοκτέιλ και ένα ακόμη που η τραγική τραγουδίστρια είχε επιλέξει να φορέσει τη μέρα που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ (Blake Fielder Civil).

Ο πατέρας της Γουάινχαουζ, Μιτς (Mitch) δηλώνει σοκαρισμένος από την "αρρωστημένη" αυτή κίνηση ιδιαίτερα καθώς τα δύο αυτά κομμάτια επρόκειτο να βγουν σε δημοπρασία για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού ιδρύματος που έχει δημιουργήσει με το όνομα της κόρης του.

Μιλώντας στην εφημερίδα "The Sun" ο Μιτς Γουάινχαουζ εξήγησε ότι το σπίτι όπου έμενε η Έιμι στο Κάμπτεν πρόκειται να πουληθεί και για αυτό τον λόγο, όλα τα πράγματα που βρίσκονται εκεί μέσα είχαν καταγραφεί με ετικέτες προκειμένου να αποθηκευτούν σωστά.

"Ελάχιστοι άνθρωποι μπαινόβγαιναν στο σπίτι αυτό τον καιρό", εξήγησε ο πατέρας της Έιμι που πέθανε τον περασμένο Ιούλιο σε ηλικία 27 ετών, εκφράζοντας την απορία του σχετικά με την επιλογή των συγκεκριμένων κομματιών.

"Υπήρχαν και άλλα φορέματα στην ντουλάπα της πολύ πιο ακριβά. Όποιος πήρε τα συγκεκριμένα ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Το θέμα αφορά την τεράστια συναισθηματική τους αξία και τίποτα άλλο", συμπλήρωσε ο Μιτς, ο οποίος ηγείται του ιδρύματος που μέσα σε έναν χρόνο συγκέντρωσε $12 εκατομμύρια τα οποία και διοχετεύει σε προγράμματα φιλοξενίας και συμβουλευτικής στα θέματα ναρκωτικών.

Ζ. Κ.