Μαλλιοτραβήγματα

29.10.2012
Η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Αργύρης Αγγέλου λίγο πριν από την πρεμιέρα τους στα «Βαφτίσια» μας αποκαλύπτουν πολλά!

Aφύ έσπασα στο ξύλο τη Μαρία Σολωμού το καλοκαίρι, τώρα χτυπάω ανελέητα τη Ζέτα Μακρυπούλια! Τι χαστούκια της δίνω, τι της τραβάω τα μαλλιά, τι την πετάω κάτω... Δεν είναι ωραίο μωρέ, να βγαίνουν αυτά προς τα έξω»! Ο Νίκος Μουτσινάς κάθεται απέναντί μου σε μια μικρή ανάπαυλα απ’ τις πρόβες που κάνει για τη χειμερινή εκδοχή του θεατρικού «Τα βαφτίσια» και απαντά στις φήμες που τον ήθελαν «σκοτωμένο» με τη Σολωμού και τώρα με τη Μακρυπούλια. «Ξέρω, θα πεις το περίφημο: Μα υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά; Κι όμως, υπήρξε καπνός επειδή... πουλούσε και πουλάει! Το ότι πέρασα εξαιρετικά με τη φίλη μου τη Μαρία και περνάω τέλεια με την κολλητή μου Ζέτα, δεν ιντριγκάρει! Αρα πρέπει να είμαστε στα μαχαίρια. Ωραία λοιπόν, τη δέρνω και την οδήγησα μέχρι το νοσοκομείο! Για να μάθει!»

Γελάει ηχηρά. «Και όταν έφτιαξα τον θίασο για το πρώτο μου έργο, το «Ψέκασα την Ελίζα» και τώρα, προσπάθησα να βρω καλούς ηθοποιούς που να ’ναι και καλά παιδιά. Και έχω πάντα το καλύτερο... καμαρίνι! Οσο κι αν αυτό δεν τους πουλάει»! Με τη Ζέτα και τον Αργύρη ήταν φίλοι απ’ τη δραματική σχολή «Ιασμος» και εκτιμά το ταλέντο τους. «Ξετρελάθηκα με το έργο όταν το είδα και είπα με χαρά το ναι στον Νίκο, που είναι αγαπημένος φίλος μου τα τελευταία χρόνια. Γράφουν «ράδιο αρβύλες» ότι σκοτωνόμαστε. Υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα με όλη την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη που παίζω πάλι με τον Αργύρη μου...», μας λέει η Ζέτα. Εξίσου ενθουσιασμένος είναι και ο Αγγέλου. «Εκλαιγα από τα γέλια όταν το είδα το καλοκαίρι. Εξυπνα γραμμένο από τον ίδιο και την Τζένη Διαγούπη και θαυμάσια ανεβασμένο από αυτόν. Και φυσικά πέταξα τη σκούφια μου όταν μου πρότεινε να παίξω στη χειμερινή του εκδοχή»!

Η Ζέτα ανεβαίνει στη σκηνή μελαχρινή -«Απολαμβάνω την περούκα, που με βγάζει απ’ τη διαδικασία να κάνω πιστολάκι και να βάζω λακ»-, κάνει πρόβες με τα παιδιά και το απολαμβάνει.

Oσο για το «Dancing» για το οποίο γίνεται πολύς θόρυβος, ώς την ώρα που μιλούσαμε για τα «Βαφτίσια» τόσο η Ζέτα όσο κι ο Αργύρης δεν είχαν υπογράψει. «Εχω κάνει πολλές συζητήσεις» τονίζει εκείνη, «και θα ήθελα να είμαι ξανά στην παρουσίαση του talent show, για την ώρα όμως δεν υπέγραψα και αν δεν μπει η υπογραφή μου δεν μιλάω ποτέ για τίποτα»

Και ο Αγγέλου, που λέγεται ότι θα είναι στα backstage; «Εκανα μια πρώτη κουβέντα καιρό πριν με τον Γιάννη Λάτσιο και θα ήταν μεγάλη μου χαρά να είμαι σ’αυτό, από όποιο πόστο θελήσουν ?μ’ αρέσουν πολύ και τα backstage?, αλλά για την ώρα δεν έκανα νέα κουβέντα. Το αγάπησα πολύ το Dancing και θα ήθελα να είμαι σ’ αυτό. Αλλά δεν εξαρτάται από μένα». Ο Νίκος Μουτσινάς παίρνει τον λόγο κι απαντά στην είδηση ότι μπορεί να μην έχουν παράσταση τις Κυριακές. «Αν η Ζέτα κλείσει τελικά στο Dancing, θα είναι αδύνατον να κάνει και παράσταση γι’ αυτό και έχουμε σκεφτεί μέχρι να τελειώσει το show να μην παίζουμε Κυριακές. Ολα αυτά αν κλείσει εκεί η Ζέτα. Αλλιώς πάμε κανονικά»!

  • Τα «Βαφτίσια» των Μουτσινά-Διαγούπη ανεβαίνουν σε δική του σκηνοθεσία στο «Κιβωτός» στις 31 Οκτωβρίου. Στο πλάι τους οι Ζέτα Μακρυπούλια, Αθηνά Οικονομάκου, Αργύρης Αγγέλου, Φωτεινή Ντεμίρη, Ελένη Καρακάση.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗΣ