Η Ζέτα Μακρυπούλια γίνεται Μέριλιν Μονρόε

23.10.2012
Η Ζέτα Μακρυπούλια μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές στο στυλ και σε μεταμορφώσεις, ειδικά μέσω του "Dancing with Stars" όπου κάθε Κυριακή άλλαζε ντύσιμο και χτένισμα.

Τώρα η Ζέτα φωτογραφήθηκε για το εορταστικό τεύχος του Hello, το οποίο γιορτάζει 7 χρόνια κυκλοφορίας, ως Μέριλιν Μονρόε στα "Επτά χρόνια φαγούρα".

Παράλληλα, δίνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη κι απαντάει σε όλα όσα θέλουμε να μάθουμε, μεταξύ αυτών και το τι θα γίνει με το Dancing with the Stars για το οποίο λέει ότι "τίποτα δεν είναι βέβαιο και σίγουρο". Ζέτα, αν και μας αρέσεις, μας υποχρέωσες με αυτή την απάντηση…

Τη φωτογραφία που βλέπεις την ανέβασε ο Άρης Καβατζίκης στο λογαριασμό του στο Twitter κι έτσι μπορείς να πάρεις μια γεύση από τη Ζέτα- Μέριλιν.

Λες να φταίει ο έρωτας που λέει κι η Άντζελα; Άλλωστε, όπως δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για εκείνη, "εύχομαι η αληθινή κι ειλικρινής αγάπη να κρατήσει για πάντα. Νιώθω πολύ όμορφα και νομίζω ότι αποτυπώνεται σε όλες τις πτυχές της ζωής μου, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά".