Η Κέιτι Χολμς σκέφτεται να γυρίσει στον Κρουζ

23.10.2012
Σημερινά δημοσιεύματα θέλουν την 33χρονη ηθοποιό να έχει μαλακώσει απέναντι στον πρώην σύζυγό της. Μέχρι που σκέφτεται και την επανασύνδεση!


Η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) ζήτησε διαζύγιο από τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) τον Ιούνιο του 2012, με μια άψογα σχεδιασμένη και εκτελεσμένη "κίνηση ματ" αφήνοντας τον 50χρονο σταρ στα κρύα του λουτρού.

Τα μεταξύ τους διαδικαστικά έληξαν με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να ανταλλάξουν κουβέντα ενώ το βασικό θέμα παραμένει από την πρώτη στιγμή η μονάκριβη κόρη τους, Σούρι (Suri).

Ο 50χρονος σταρ λέγεται ότι δεν μπορεί να αντέξει μακριά από τη μικρή και δηλώνει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να μην τη χάσει.

Σε αυτό το μήκος κύματος προφανώς, ήρθε και η δήλωση του Κρουζ ότι είναι έτοιμος να απαρνηθεί τη Σαϊεντολογία, που σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε και εξαρχής η βασική διαφωνία που είχαν με τη Χολμς.

Αυτή η σκέψη και μόνο λέγεται ότι έχει αρχίσει να "λιώνει" την Κέιτι η οποία τρελαίνεται για "ρομαντισμό".

"Ο Τομ ήξερε να την κάνει να χάνει τα λογικά της και αν εγκαταλείψει την σαϊεντολογία τότε είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσει να αντισταθεί", μεταφέρει φίλος της Χολμς στο περιοδικό "Grazia".

"Η θρησκεία αποτελεί σπουδαίο κομμάτι της ζωής του και αν όντως την απαρνηθεί, η Κέιτι δεν θα μπορέσει να το προσπεράσει", συνεχίζει η πηγή. Άρα, το τελευταίο κεφάλαιο στη συγκεκριμένη ιστορία αγάπης δεν έχει γραφτεί ακόμη… Αναμένουμε!

Ζ. Κ.