Λιβιεράτος: Ο άγνωστος χωρισμός με Διαμαντή για την Αδάμ!

15.10.2012
Στη συνέντευξη του Λάμπη Λιβιεράτου, όπου αποκαλύπτει γιατί μπήκε σε ψυχιατρική κλινική, αναφέρθηκε συγκινημένος ο Βαγγέλης Περρής από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Οι δύο άνδρες είναι καλοί φίλοι, ενώ ο Περρής θυμήθηκε και ανέφερε μια ερωτική ιστορία με πρωταγωνιστές τον Λιβιεράτο, την Εύη Αδάμ και την Γιολάντα Διαμαντή. Εξάλλου, ο Λιβιεράτος (στο παρελθόν είχε σχέση με την Γιολάντα) είχε πάει κάποια στιγμή καλεσμένος του πάλαι ποτέ διδύμου Περρής - Διαμαντή και με την τελευταία θυμήθηκαν on air πώς χώρισαν για τα μάτια της... Εύης Αδάμ. Και την ιστορία αυτή θυμήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Περρής.

"Όταν ο Λιβιεράτος γνώρισε την Εύη Αδάμ", αποκάλυψε ο Περρής "ήθελε πάση θυσία να βγει μαζί της ραντεβού, αλλά χωρίς να το υποψιαστεί η Γιολάντα! Έτσι παρακάλεσε ένα φίλο του να βγεί για φαγητό με την τότε σύντροφό του και να την πάει κάπου πολύ μακριά, για να αποκλειστεί η πιθανότητα να συναντηθούνε κάπου όλοι μαζί! Το σχέδιο ήταν τέλειο. Γιατί και ο Λάμπης πήγε την Εύη για φαγητό, κάπου πολύ μακριά, τόσο μακριά που τελικά συναντήθηκαν και οι τέσσερις στο ίδιο ρεστοράν! Κι έγινε ο πανικός".