Παπαρίζου: Περιμένει το διαζύγιο για να παντρευτεί;

15.10.2012
"Στη βράση κολλάει το σίδερο" συνηθίζουμε να λέμε και της άποψης αυτης φαίνεται ότι είναι και ο νυν σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου.

Και μπορεί οι αρχαίοι να έλεγαν... "το δις εξαμαρτείν...." όμως ο Ανδρέας Καψάλης ούτε που το σκέφτεται έτσι και όπως διαβάζουμε έκανε κιόλας πράταση γάμου στην Έλενα. Τι κι αν η σχέση τους μετράει λίγους μήνες; Τι κι αν ο 42χρονος άντρας έχει στην πλάτη του ήδη έναν γάμο; Είναι τόσο ερωτευμένος με τη σέξι αοιδό, που της ζήτησε να παντρευτούν μόλις πάρει στα χέρια του το χαρτί του διαζυγίου του.

Γιατί βλέπεις στη σχεση τους, που κάθε μέρα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, το μόνο "αγκάθι" είναι ότι ακόμη δεν έχει βγει το διαζύγιο του Ανδρέα. Αλλα καμία σημασία δεν εχει αυτό. Και οι δύο είναι φουλ ερωτευμένοι ενώ όπως διαβάζουμε στην real news, ο Καψάλης έχει γνωρίσει τη μητέρα της Έλενας και πολλούς συγεγνείς της. Και καταλαβαίνεις ότι πιο σοβαρό το σκηνικό δεν γίνεται.

Όσο για την πρόταση γάμου; Αυτή έγινε σε εστιατόριο στα νότια προάστια σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό, αλλά δε συνοδευόταν από μονόπετρο. Πρωτα το διαζύγιο και μετά οι... επισημότητες.