Η Άνιστον θέλει την πρώην πεθερά στον γάμο

15.10.2012
Νυφούλα ετοιμάζεται να ντυθεί η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και οι φήμες τη θέλουν να έχει ήδη βάλει στη λίστα των καλεσμένων το όνομα "Τζέιν Πιτ" (Jane Pitt).


Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) παντρεύτηκε τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) το 2000 και χώρισαν το 2005, όταν μπήκε στη ζωή εκείνου η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) παρόλο που ο ίδιος αρνείται τη χρονική… σύμπτωση!

Μετά το διαζύγιο, η 42χρονη σταρ δεν πέρασε και πολύ εύκολα στα προσωπικά της καθώς όποια προσπάθεια και αν έκανε να ξαναφτιάξει τη ζωή της έπεσε στο κενό, όμως λέγεται ότι όλα αυτά τα χρόνια είχε διατηρήσει μια πολύ καλή σχέση με την πρώην πεθερά της.

Τελικά φαίνεται ότι με τα πολλά η Τζεν το βρήκε το λιμάνι που έψαχνε στη αγκαλιά του ηθοποιού και σεναριογράφου Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) με τον οποίο ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Και ενώ οι προετοιμασίες προχωρούν με τις πιο πρόσφατες φήμες να θέλουν ως επικρατέστερο μέρος όπου θα γίνει η τελετή, την Κένυα, πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας "The Sun" φέρνουν το όνομα της Τζέιν Πιτ στη λίστα με τους καλεσμένους.

"Η Τζένιφερ θέλει την Τζέιν παρούσα. Νιώθει ότι έτσι πρέπει να γίνει", μεταφέρουν οι πηγές ενώ οι κακές γλώσσες θέλουν τη μαμά του Μπραντ να μην τα πάει και τόσο καλά με την αρραβωνιαστικιά του γιου της, παρά τις όλο χαμόγελα κοινές, δημόσιες εμφανίσεις τους.

Ζ. Κ.