Αγαπημένο ζευγάρι της σόουμπιζ χωρίζει ύστερα από 30 χρόνια!

09.10.2012
Ο Ντάνι ντε Βίτο (Danny DeVito) και η Ρία Πέρλμαν (Rhea Perlman) παντρεύτηκαν το 1982 και τώρα ξαφνικά αποφάσισαν ότι δεν θέλουν να ζουν πια μαζί.


Ο 67χρονος κωμικός και η 64χρονη πρώην σύζυγός του πρωταγωνίστησαν μαζί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των '70s με τίτλο "Ταξί" (δείτε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί) ενώ τους ξαναείδαμε μαζί στην κωμωδία Ματίλντα το 1996.

Ίδρυσαν την εταιρεία παραγωγής "Jersey Films" που μεταξύ άλλων έχει υπογράψει και την παραγωγή στο εμβληματικό "Pulp Fiction" και έχουν μαζί τρία παιδιά, τον 25χρονο Ντάνιελ, την 27χρονη Γκρέις και την 29χρονη Λούσι.

Ο χωρισμός επιβεβαιώθηκε χθες από τον εκπρόσωπο του ηθοποιού, με τις φήμες να θέλουν την Πέρλμαν να έχει τερματίσει τον γάμο μην μπορώντας πια να δεχτεί το ματάκι του ντεΒίτο που... έπαιζε πολύ τα τελευταία χρόνια.

Ως προς τα επαγγελματικά του ο ντεΒίτο ετοιμάζεται να ξαναμπεί στο στούντιο για το σίκουελ της ταινίας "Οι δίδυμοι", της μεγάλης επιτυχίας που είχε κάνει με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger) το 1988.

"Έχουμε και οι δύο τη διάθεση να το κάνουμε. Το μόνο που μας λείπει είναι το σενάριο. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό, γι' αυτό και περιμένουμε", είχε πει πρόσφατα ο Ντάνι ντε Βίτο.

Στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε το τρέιλερ της ταινίας.

Ζ. Κ.