Το κακόγουστο δαχτυλίδι αρραβώνων της Άνιστον

09.10.2012
Η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός αρραβωνιάστηκε τον καλό της πριν από λίγο καιρό και τώρα είδαμε και το μονόπετρο. Και τρομάξαμε…


Ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) ζήτησε από την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) να τον παντρευτεί και εκείνη –αν και με τη δεύτερη- δέχτηκε. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Αυτό όμως που ξαφνιάζει είναι το μονόπετρο που επέλεξε ο 40χρονος ηθοποιός για να κάνει την πρόταση.

Η 43χρονη σταρ είναι διάσημη για το μοναδικό στυλ της που χαρακτηρίζεται πρωταρχικά ως κομψό και λιτό.

Με αυτό, λοιπόν, ως δεδομένο το 8 καρατίων κοτρώνι που εμφάνισε στο δάχτυλό της η Τζεν κατά τη διάρκεια πρόσφατου ταξιδιού του ζεύγους στη Σάντα Φε, προκάλεσε τεράστια αίσθηση.

Για πολύ καιρό μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα, η Άνιστον έκρυβε το δαχτυλίδι, και μια πρώτη εξήγηση την ήθελε προσεκτική "για να μην τη ματιάσουν". Τώρα όμως καταλαβαίνουμε την αληθινή αιτία. Μάλλον… ντρέπεται!

"Αυτό το φανταχτερό έκθεμα θα ταίριαζε καλύτερα στο χέρι μιας τηλεοπτικής Αληθινής Νοικοκυράς. Το δαχτυλίδι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το όλο καθαρό και κομψό στυλ της Τζένιφερ Άνιστον", γράφουν ειδικοί επί του θέματος.

"Ένα δαχτυλίδι αυτού του μεγέθους είναι σίγουρα τεράστιας αξίας, όμως όχι και αυτό που λέμε ραφιναρισμένο", συμπληρώνουν τονίζοντας ότι ένα τέτοιο δαχτυλίδι σπάνια επιλέγεται για αρραβώνα.

Τότε γιατί το διάλεξε ο Θερού; Που μάλιστα λέγεται ότι βοήθησε και σχεδιασμό του, κατά το σύνηθες τρεντ μεταξύ των διασήμων…

Σύμφωνα με την ομάδα "The Engagement Experts" ο Τζάστιν βρέθηκε κάτω από αφόρητη πίεση μέχρι να κάνει την επιλογή, καθώς ήξερε πολύ καλά πως όλος ο κόσμος τον περίμενε… στη γωνία.

Έχει χυθεί τόσο μελάνι για την ερωτική ζωή της αγαπημένης του μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) που φαίνεται να τη στοίχειωσε μην μπορώντας να στεριώσει πουθενά, που έπρεπε –ανεξαρτήτως γούστου προφανώς- να επιλέξει κάτι που δεν θα έμοιαζε με τίποτα άλλο.

"Με αυτή τη λογική, λοιπόν, ο Θερού πέτυχε διάνα! Το δαχτυλίδι είναι ακριβώς αυτό που θα έπρεπε να είναι: πέρα από τα συνηθισμένα, δεν συγκρίνεται με κανένα και αντάξιο της προσοχής που αναπόφευκτα θα λάμβανε", ολοκληρώνουν οι ειδικοί.

Όσο για τον γάμο το ζεύγους; Οι πιο πρόσφατες φήμες τους θέλουν να έχουν επιλέξει το Νέο Μεξικό ως τοποθεσία, αλλά τα νέα φτάνουν ως εκεί. Μέχρι νεωτέρας…

Ζ. Κ.