Κούτσερ & Μουρ: Δεν υπήρξαν ποτέ παντρεμένοι;

28.09.2012
Μία νέα, απρόσμενη, τροπή είχαμε τις τελευταίες μέρες στο σίριαλ με τον χωρισμό της 49χρονης σταρ από τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) ο οποίος δεν φαίνεται ακόμη να επισημοποιείται.


Ένας χρόνος πέρασε από τότε που ο 34χρονος ηθοποιός απάτησε την Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και εκείνη μην μπορώντας να το συγχωρήσει τον έδιωξε από το σπίτι και τη ζωή της.

Μάλιστα, το "κακό" έγινε παραμονή της έκτης επετείου του γάμου τους, στις 24 Σεπτεμβρίου –έτσι, για την ιστορία!

Το ζήτημα, λοιπόν που τίθεται εύλογα είναι το γιατί κανείς τους δεν έχει καταθέσει ακόμη επίσημα αίτηση διαζυγίου.

Μήπως γιατί ο γάμος τους δεν ήταν νόμιμος εξαρχής;

Πηγές του RadarOnline ρίχνουν αυτό τον προβληματισμό στο τραπέζι υποστηρίζοντας ότι η τελετή που πραγματοποιήθηκε το 2005, ενώπιων 150 καλεσμένων, υπό τις ευλογίες της Καμπάλα ήταν απλώς μια "συμβολική τελετή και όχι ένας νόμιμος γάμος.

Φυσικά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος, ενώ την ίδια στιγμή, ο Κούτσερ έχει προχωρήσει τη ζωή του με την πάλαι ποτέ συμπρωταγωνίστριά του, Μίλα Κούνις (Milia Kunis) ενώ η Μουρ εμφανίζεται ολοένα και πιο αδύνατη και… θυμωμένη.

Τελευταίες φήμες θέλουν την Ντέμι "αηδιασμένη" –για ακόμη μια φορά- με τις πληροφορίες του μωρού που έχουν στα σκαριά ο πρώην της με τη νυν του(!)

Τη στιγμή, μάλιστα που λίγους μήνες πριν τον χωρισμό τους, η ίδια είχε αποκαλύψει ότι ονειρευόταν να ξεκινήσει δική της οικογένεια με τον Άστον.

Η Ντέμι Μουρ έχει τρεις κόρες από τον γάμο της με τον Μπρους Γουίλις (Bruce Willis), την 24χρονη Ράμερ (Rumer), την 21χρονη Σκάουτ (Scout) και την 18χρονη Ταλούλα (Tallulah), οι οποίες όμως λέγεται ότι "έκοψαν διπλωματικές σχέσεις με τη μαμά τους" μην αντέχοντας την κατάντια της μετά τον χωρισμό της από τον πατριό τους.

Πάντως, αν όντως ο γάμος Μουρ-Κούτσερ δεν ήταν ποτέ νόμιμος, ο "γαμπρός" πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί έτσι ο δρόμος για την επισημοποίηση της σχέσης του με τη Μίλα του, είναι ανοιχτός.

Η Ντέμι πάλι… μάλλον θα συνεχίσει να "σκάει".

Ζ. Κ.