Ο Τομ Κρουζ εγκαταλείπει τη Σαϊεντολογία;

27.09.2012
Αυτό είναι που λέμε "θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας".

Ύστερα από δεκαετίας που υπήρξε φανατικός πιστός της Σαϊεντολογίας, ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) λέγεται ότι τώρα πια θέλει να την… κάνει.

Εδώ που τα λέμε, δεν του στοίχισε και λίγα στην προσωπική του ζωή αυτή η πίστη.

Ο γάμος του με τη Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) διαλύθηκε εξαιτίας της, ενώ η σχέση εκείνης με τα παιδιά τους λέγεται ότι ήταν επί χρόνια στον πάγο για τον ίδιο λόγο.

Ακόμη και τώρα που χώρισε από την Κέιτι Χολμς, η σαϊεντολογία έχει έρθει στο προσκήνιο περισσότερες από μια φορές ως υπεύθυνη όχι μόνο για το διαζύγιο, αλλά και για τις σοβαρές προστριβές που είχε το ζευγάρι σχετικά με τη διαπαιδαγώγηση της μοναχοκόρης του, της 6χρονης Σούρι (Suri).

Φαίνεται λοιπόν ότι ο 50χρονος σταρ βαρέθηκε το όλο θέμα και αποφάσισε να διαχωρίσει τη θέση του.

"Ο Τομ δεν έχει παραδεχτεί ακόμη ότι έχει εγκαταλείψει τη Σαϊεντολογία, αλλά σίγουρα έχει αποστασιοποιηθεί", μεταφέρει πηγή του περιοδικού "Star" υπογραμμίζοντας την παρέα που κάνει τελευταία ο Κρουζ με ανθρώπους εκτός εκκλησίας.

"Ο Τομ έχει στραφεί σε ανθρώπους με μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στα θέματα, ζητώντας τη συμβουλή τους ως προς τη στάση που πρέπει να κρατήσει", μεταφέρουν οι πηγές υποστηρίζοντας πως "ό,τι ήταν να δει από τη σαϊεντολογία ο Κρουζ το έχει δει".

Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως σε πρώτη φάση δεν φαίνεται και πολύ πιθανό να εγκαταλείψει ο Τομ Κρουζ τη Σαϊεντολογία. Αν όμως γίνει τελικά… θα το μάθουμε.

Κατά τα άλλα, τον τελευταίο καιρό λόγω υποχρεώσεων ο Κρουζ δεν βλέπει την κορούλα του όσο συχνά θα ήθελε και, όπως αποκαλύπτουν πηγές κοντινές του, "του λείπει αφόρητα".

Ζ. Κ.