Γυρίζει στα... παλιά η Κέιτι Χολμς;

24.09.2012
Μετά το διαζύγιό της από τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) η 34χρονη ηθοποιός δείχνει μια διάθεση να επιστρέψει στο "ασφαλές παρελθόν".


Η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της "Τζόι" στην τηλεοπτική σειρά "Dawson's Creek" στα τέλη της δεκαετίας του '90.

Εκεί λοιπόν –όπως προέκυψε τελικά- ο μεγάλος έρωτάς της ήταν ο "Πέισι" τον οποίο ερμήνευε ο ηθοποιός Τζόσουα Τζάκσον (Joshua Jackson) και με τον οποίο η Κέιτι ήταν ζευγάρι και στη ζωή στον πρώτο κύκλο της σειράς.

(Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε τη στιγμή που η Τζόι εξομολογείται τον έρωτά της στον Πέισι)

Οι δύο πρώην σύντροφοι και συνεργάτες είχαν χαθεί για πολλά χρόνια και μόλις πρόσφατα ξαναβρέθηκαν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Τζάκσον, ο οποίος παρεμπιπτόντως τα τελευταία 5 χρόνια ζει ευτυχισμένος δίπλα στη γερμανίδα ηθοποιό Νταϊάν Κρούγκερ (Diane Kruger). Ναι, εκείνη που ερμήνευσε την "Ωραία Ελένη" στην "Τροία" του 2004.

Φαίνεται ότι μετά τον χωρισμό της, η Χολμς ένιωσε την ανάγκη να επιστρέψει στις… ρίζες της και στους ανθρώπους που ένιωθε δικούς της πριν μπει στη ζωή της ο Τομ Κρουζ και η σαϊεντολογία.

Όσο για την κορούλα της; Η Κέιτι δεν κάνει βήμα χωρίς τη Σούρι (Suri) και αυτό δεν έχει αλλάξει, εκτός από τις ώρες που το 6χρονο "πρωτάκι" είναι στο σχολείο.