Η ερωτική εξομολόγηση του Μπαρδέμ στην Πενέλοπε

21.09.2012
Ο διάσημος Ισπανός ηθοποιός δεν μιλά συχνά. Όταν όμως το κάνει σίγουρα δεν μασά τα λόγια του, ούτε κρύβει τα συναισθήματά του.


Μιλώντας στο περιοδικό "GQ" που τον φιλοξενεί και στο εξώφυλλο αυτού του μήνα, ο Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem) ευχαριστεί –μεταξύ άλλων- "τον όποιον είναι εκεί ψηλά" για τον γάμο του με την Πενέλοπε Κρουζ (Penélope Cruz), ακόμη και αν δεν το λέει τόσο ανοιχτά.

Οι δύο σταρ –που γενικά κρατούν χαμηλό προφίλ τόσο ατομικά όσο ως ζευγάρι- παντρεύτηκαν το 2010, έχουν έναν γιο μαζί, τον 19 μηνών Λέο (Leo) και προφανώς είναι απόλυτα ευτυχισμένοι.

"Έχω έναν ευτυχισμένο γάμο. Αναπνέω και έχω γαλήνη. Ειλικρινά ευγνωμονώ όποιον είναι εκεί ψηλά που μου έδωσε την ευκαιρία να αγαπηθώ", παραδέχεται γλυκά ο 43χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Μπαρδέμ αναφέρεται φυσικά και στα επαγγελματικά του αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι και πάντα ευχαριστημένος σε αυτό τον τομέα. Αγαπά την υποκριτική, όμως δεν του αρέσει πάντα ο εαυτός του στην οθόνη.

"Το γεγονός ότι μου αρέσει να δημιουργώ χαρακτήρες δεν σημαίνει ότι μου αρέσει και να τους βλέπω μετά. Δεν μπορώ ούτε καν να παρακολουθήσω αυτή τη γαμ***νη μύτη και αυτή τη γαμ***νη φωνή, αυτά τα γελοία μάτια", παραδέχεται με πάθος ο Χαβιέ συμπληρώνοντας ότι όταν γυρίζει την ταινία δεν δίνει καμία σημασία σε όλα αυτά…

Καλά… μην υπερβάλουμε κιόλας!

Όσο για το βάθος της υποκριτικής του; Για αυτό ο Μπαρδέμ είναι περήφανος και εξηγεί ότι μεγάλωσε χωρίς να φοβάται να δείξει τα συναισθήματά του ή την φαντασία του.

"Έχω έναν άντρα και μια γυναίκα στο ίδιο σώμα. Έχω αντρικές και θηλυκές αξίες στο ίδιο σώμα", εξηγεί και βάζει τελεία. Τώρα μάλιστα.

Ζ. Κ.