15 κιλά πήρε η Lady Gaga

20.09.2012
Αδύνατη δεν ήταν ποτέ, όμως σίγουρα, η διάσημη εκκεντρική τραγουδίστρια έχει ξεφύγει τον τελευταίο καιρό.

Την περασμένη εβδομάδα, η Lady Gaga εθεάθη στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ φορώντας ένα ημίπαλτο (!) και ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να εξηγήσει την επιλογή της είναι το ότι είδε τον εαυτό της στις φωτογραφίες από τη συναυλία της προηγούμενης μέρας και τρόμαξε.

Ουδέποτε έχει κρύψει ότι λατρεύει το φαγητό η 26χρονη τραγουδίστρια τονίζοντας διαρκώς ότι δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς καθότι… ιταλίδα.

Μάλλον όμως θα πρέπει να την κόψει την πάστα γιατί έχει γίνει αγνώριστη. Με προγούλια και μπουτάρες ανέβηκε στη σκηνή με το κοστούμι –θεόστενο όπως πάντα- έτοιμο να ξεχειλίσει.

Πάντως, εκτός από αυτή την υπερβολή, το όνομα της Gaga αυτές τις μέρες ακούγεται και για έναν ακόμη λόγο.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Άμστερνταμ η σταρ άναψε ένα τσιγάρο μαριχουάνας επί σκηνής –και το κάπνισε φυσικά.

Κάτι που βρισκόταν στην πόλη όπου η συγκεκριμένη πράξη είναι άκρως νόμιμη, κάτι που της αρέσει να προκαλεί, η Lady Gaga το έκανε πάλι το θαύμα της.

Όμως, εκτός από εκείνους που ενθουσιάστηκαν με την ακραία απελευθερωμένη πράξη της, υπήρξαν και αρκετοί που αντέδρασαν άσχημα αμφισβητώντας "το είδους του μοντέλου που αποτελεί για τους μικρούς θαυμαστές της".

Πάντως, η ίδια η Gaga, σε πρόσφατη συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι η χρήση μαριχουάνας έκανε πολύ καλό στη ζωή της καθώς τη βοήθησε να μειώσει το ποτό. Από τη μία εξάρτηση στην άλλη δηλαδή… Τι να πει κανείς;

Ζ. Κ.