Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έπαθε ψωρίαση

20.09.2012
Πρόσφατη εμφάνιση της πριγκίπισσας της ποπ προκαλεί ερωτηματικά για την υγεία της.


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) επέστρεψε στα φώτα της δημοσιότητας φέτος πρώτη φορά ύστερα από την ολοκληρωτική της κατάρρευση πριν από τέσσερα χρόνια, μέσα από τον ρόλο του κριτή που ανέλαβε στο τάλεντ σόου "X Factor".

Ήδη έχουν ειπωθεί πολλά σχετικά με το πόσο καλά χειρίζεται –ή όχι- αυτή την επιστροφή, φαίνεται όμως ότι τα άγχος άρχισε να της βγαίνει διαφορετικά. Σωματικά, για την ακρίβεια.

Ένα πιο προσεκτικό βλέμμα στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου όταν η Μπρίτνεϊ πόζαρε για το πάρτι του σόου στο Λος Άντζελες –και συγκεκριμένα στα πόδια της- φανερώνει ότι υπάρχει σαφώς πρόβλημα.

Τα κόκκινα σημάδια στον δεξί αστράγαλο και το αριστερό κουντεπιέ αποτελούν εμφανή συμπτώματα ψωρίασης, σύμφωνα με τους ειδικούς.

"Η Μπρίτνεϊ είχε και στο παρελθόν δερματικά προβλήματα, όμως η έξαρσή τους οφείλεται σίγουρα σε υπερβολική πίεση", μεταφέρουν πηγές του Νational Enquirer τονίζοντας ότι αυτό τον καιρό, η 30χρονη σταρ δεν μπορεί να ελέγξει τη φαγούρα στα συγκεκριμένα σημεία.

Πάντως γενικά η "επανένταξη" στη φυσιολογική ζωή δεν είναι απλό θέμα για τη Σπίαρς την οποία οι άνθρωποί της, με πρωτοστάτη τον αρραβωνιαστικό της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick), υπερπροστατεύουν.

Για του λόγου το αληθές, πρόσφατες πληροφορίες θέλουν το αλκοόλ να έχει απαγορευτεί ολοκληρωτικά από το καμαρίνι της σταρ από τον φόβο μήπως και μπει σε πειρασμό ξανά…

Κατά τα άλλα η Μπρίτνεϊ δεν είναι η πρώτη διάσημη που πάσχει από ψωρίαση. Έναν χρόνο πριν, η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) είχε μιλήσει πολύ ανοιχτά για τη δική της περίπτωση.

Ζ. Κ.