Ποτοαπαγόρευση στο καμαρίνι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

13.09.2012
Χρειάζεται θυσίες για να παραμείνει κανείς στην κορυφή και όποιος δεν το καταλαβαίνει κάνει μεγάλο λάθος.


Όπως μεταδίδει σήμερα το USMagazine.com οι άνθρωποι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) φροντίζουν ώστε να μην πάει χαμένος όλος ο κόπος που έκανε τόσα χρόνια για να σταθεί ξανά στα πόδια της ύστερα από την ολοκληρωτική της κατάρρευση το 2008. Και για τον λόγο αυτό φρόντισαν να καταστήσουν σαφές ότι "αλκοόλ γιοκ".

"Πολύ σημαντικό. Ζητούμε να αδειάσουν όλα τα μίνι μπαρ από αλκοόλ καθώς επίσης απαγορεύουμε τα παντός είδους αλκοολούχου ποτού", έγραφε το σημείωμα που μοίρασαν στους υπεύθυνους του X Factor οι εκπρόσωποι της 30χρονης τραγουδίστριας φροντίζοντας ώστε να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Όμως αυτή δεν είναι η μόνη απαίτηση της σταρ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τάλεντ σόου στο οποίο είναι κριτής στη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του USMagazine.com η ίδια η Μπρίτνεϊ έχει ασκήσει βέτο ώστε να απαγορεύεται να κυκλοφορούν στα παρασκήνια "γυναίκες όμορφες και στυλάτες" (!) Άλλο πάλι και τούτο...

Κατά τα άλλα, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, η Μπρίτνεϊ φροντίζει να τονίζει πόσο όμορφα περνά στη νέα της αυτή θέση. Προφανώς αρκεί όλα να γίνονται με τους δικούς της όρους…

Ζ. Κ.