Τι κρίμα! H Πάμελα "ζορίζεται" χωρίς άντρα

13.09.2012
Mεγάλα… ζόρια τραβάει αυτό τον καιρό η σέξι ξανθιά πρώην τηλεοπτική ναυαγοσώστρια η οποία κρατιέται με νύχια και με δόντια να μην πατήσει τον όρκο της περί σεξ.


Μπορεί να θεωρηθεί κάπως κλισέ, όμως δεν παύει να είναι αλήθεια ότι η Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson) έχει "στοιχειώσει" -με την καλή έννοια- τα όνειρα πολλών αγοριών έτσι όπως έτρεχε με το κόκκινο προκλητικό μαγιό της στην παραλία του "Baywatch".

Στα 45 χρόνια της σήμερα, η Παμ παραμένει εκρηκτική, αλλά έχει ένα σοβαρό πρόβλημα! Για το οποίο μάλιστα έβαλε η ίδια τα χεράκια της να βγάλει τα ματάκια της, όπως λέει ο λαός μας.

Και εξηγούμε…

Έχοντας ήδη συμμετάσχει στο τηλεοπτικό σόου "Dancing with the Stars" το 2010 η Πάμελα έχει συμφωνήσει να ξαναχορέψει στην πίστα του σόου στο πλαίσιο της "all star" φετινής εκδοχής του που ξεκινά στις 24 Σεπτεμβρίου.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Έλα όμως που όταν πήρε την απόφαση να συμμετάσχει και σε αυτή τη σεζόν, η Άντερσον έδωσε όρκο βαρύ και ασήκωτο "να απέχει από το σεξ για όλη τη διάρκειά του".

Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι απλά γιατί αφενός η Παμ δεν αντέχει πολύ καιρό χωρίς σεξ και το έχει παραδεχτεί και στο παρελθόν, αφετέρου η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη λόγω του φετινού της παρτενέρ.

Ο 30χρονος εντυπωσιακός Ιρλανδός Τρίσταν ΜακΜάνους (Tristan MacManus) θα χορέψει φέτος με την Πάμελα Άντερσον η οποία παραδέχτηκε ότι "δοκιμάζεται δίπλα του".

"Είναι πολύ δύσκολο να αντέξεις όταν έχεις έναν ιδρωμένο άντρα κολλημένο πάνω σου κάθε μέρα. Προσπαθώ όμως, προσπαθώ", ομολόγησε η Παμ και πραγματικά τη συμπονούμε την άμοιρη!
Δεν είναι και λίγα αυτά που περνά! Κουράγιο Παμ. Είμαστε μαζί σου…

Στο βίντεο που ακολουθεί πάρτε μια γεύση από παλιότερη εμφάνιση της Άντερσον.

Ζ. Κ.