Λοτσάρη: Πρώτη έξοδος με το νέο αγαπημένο!

12.09.2012
Χωρίς να πάρεις το απορημένο βλέμμα της αγελάδας, άκου προσεκτικά την παρακάτω είδηση:

Η Νίνα Λοτσάρη πριν λίγες μέρες είχε βραδινή έξοδο με το νέο αγαπημένο της!!! Σήμερα κυκλοφορούν τα ζυγά, οπότε η ηθοποιός είναι ερωτευμένη με νεαρό ποδοσφαιριστή κι αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, είναι και φουλ ερωτευμένοι.

Αύριο που είναι τα μονά, μπορεί να ακούσουμε ότι με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Σκορδάλη δεν έχουν προβλήματα και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το ΟΚ, είναι τραβηγμένες πριν από 10 και βάλε χρόνια!!! Έτσι, άλλωστε δεν είχαμε ακούσει όταν κυκλοφορήσαν τα πρώτα ντοκουμέντα με την Λοτσάρη να φιλιέται κι αγκαλιάζεται με το νεαρό αγόρι της στη θάλασσα; Δεν έλεγαν τότε ότι πρόκειται για παλιές φωτογραφίες;

Τέλος πάντων, όπως διαβάζουμε και βλέπουμε στο ΟΚ, η ηθοποιός μετά τον χωρισμό της με τον Σκορδάλη (έπειτα από δέκα χρόνια κοινής ζωής) φαίνεται ότι βρήκε αυτό που έψαχνε στο πρόσωπο του νέου συντρόφου της. Ο λόγος για τον νεαρό ποδοσφαιριστή Σπύρο Μπράτσο, με τον οποίο έχει σχέση τους τελευταίους μήνες.

Ο φακός του περιοδικού απαθανάτισε το ζευγάρι σε βραδινή του έξοδο στο Νέο Ψυχικό, όπου δείπνησαν με φίλους σε γνωστό εστιατόριο. Οι δυο τους έδειχναν πολύ χαλαροί και ευδιάθετοι, χωρίς να ενδιαφέρονται για τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου.