Καψής: Αποκάλεσε «τσόλια» Γαλάνη & Αλεξίου;

12.09.2012
Ο κακός χαμός γίνεται από το απόγευμα της τρίτης όταν στον προσωπικό λογαριασμό του Μανώλη Καψή ανέβηκε ανάρτηση

όπου αποκαλούσε την Δήμητρα Γαλάνη και την Χαρούλα Αλεξίου.... «τσόλια» και «σιχαμένες»! Ο γνωστός παρουσιαστής του Mega δεν έχει μιλήσει για το θέμα αυτό και είναι αλήθεια ότι δεν ξέρουμε, αν πράγματι ο λογαριασμός του ανήκει ή είναι ψεύτικος, τακτική που είθισται στα social media κι «εκθέτει» πολλούς γνωστούς.

Ωστόσο, οι βαρύτατοι χαρακτηρισμοί έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στον καλλιτεχνικό κυρίως κόσμο, που δεν μπορούν να χωνέψουν την επίθεση αυτή σε δύο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Στο Twitter του δημοσιογράφου η επίμαχη ανάρτηση γράφει συγκεκριμένα:

«Γεια σου ρε Γαλάνη με τα ωραία σου. Ώστε 3 χιλιάδες ευρώ δήλωσες εισόδημα το 2009; Να σου στείλω φαΐ με την πρόνοια», γράφει ο Καψής και συνεχίζει: «μήπως βρίσκεται καμιά βοήθεια για την κ. Γαλάνη -την φίλη του Αλέξη ντε- που η κακομοίρα δηλώνει εισοδήματα κάτω από το όριο της φτώχειας;». Σε άλλο tweet αναρωτιέται: «Αληθεύει ότι ο αγανακτισμένος Κότσιρας ξέχασε να κάνει δήλωση;»

Και συνεχίζει αναφέροντας και την Χαρούλα Αλεξίου: «Η Γαλάνη μαζί με την άλλη αντιστασιακή Χαρούλα Αλεξίου - Βελουχιώτη δεν δίνουν συναυλίες; Πού πήγαν τα λεφτά ο ε ο;». «Αυτοί οι δήθεν αριστεροί, τύπου Αλεξίου και Γαλάνη που δεν πλήρωσαν ποτέ φόρο είναι οι πιο σιχαμένοι… Γιατί φθάσαμε στο μνημόνιο; Γιατί κάτι τσόλια σαν την Αλεξίου και τη Γαλάνη δεν πλήρωσαν ποτέ φόρο και τώρα κάνουν αντίσταση», γράφει σε άλλο tweet και προκαλεί αντιδράσει με τους χαρακτηρισμούς «τσόλια» και «σιχαμένες».