Η Τζένιφερ Χαντσον συγχώρεσε τον δολοφόνο

11.09.2012
Τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία της μητέρας της, του αδερφού της και του ανιψιού της από τον πρώην γαμπρό της, Γουίλιαμ Μπαλφούρ (William Balfour), η Τζένιφερ Χάντσον (Jennifer Hudson) μίλησε για πρώτη φορά επί του θέματος στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey).

Μέσα από τη συνέντευξή της, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και τραγουδίστρια έδειξε το μεγαλείο της ψυχής της αφού είπε ότι πλέον τον έχει συγχωρήσει κι ότι δεν τον κατηγορεί πλήρως για τις ενέργειές του.

Σε ερώτηση της Όπρα, η Τζένιφερ εξήγησε ότι ο λόγος που του δίνει άφεση είναι "επειδή νιώθω ότι κατά κύριο λόγο δεν έφταιγε ο ίδιος. Έτσι τον ανέθρεψαν. Προσπαθήσαμε να σου προσφέρουμε αγάπη, αλλά κάτι τέτοιο ήταν τόσο ξένο σε σένα που δεν μπορούσες καν να το δεις".

Στις παραπάνω δηλώσεις της, η 30χρονη σταρ συμπλήρωσε: "Πολλά πράγματα βγήκαν στην επιφάνεια από την ανατροφή του, τα οποία δε γνωρίζαμε καν και μοιάζει σαν να μην είχε ποτέ την ευκαιρία. Αν είχε νιώσει την αγάπη της μητέρας μου, την οποία έδωσε σε μας ή το υπόβαθρο που κάποιοι έχουν, τότε ίσως να είχε μια ευκαιρία στη ζωή του".

Στη συνέχεια, η Τζένιφερ περιέγραψε την άθλια ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρέθηκε μετά τη δολοφονία των τριών αγαπημένων της προσώπων αφού δεν ήξερε ποιόν να θρηνήσει πρώτο, ένιωθε ότι η ψυχή της είχε γίνει πολλά κομμάτια και ήταν τόσο μπερδεμένη.

Αποκάλυψε επίσης ότι δεν έχει επισκεφτεί ούτε μία φορά τους τάφους τους από την ημέρα της κηδείας, αλλά τώρα που ο πρώην γαμπρός της καταδικάστηκε σε τρεις φορές ισόβια και νιώθει ότι απονεμήθηκε δικαιοσύνη, έχει το θάρρος να πάει να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στη συνέντευξη συμμετείχε κι η μεγαλύτερη αδερφή της, Τζούλια, η οποία εξομολογήθηκε ότι νιώθει υπεύθυνη για το χαμό τους δεδομένου ότι ο τότε σύζυγός της την είχε απειλήσει ότι εάν τον εγκαταλείψει, θα σκοτώσει την οικογένειά της.

"Φυσικά. Πώς μπορώ να μην αναρωτιέμαι συνεχώς τι θα είχε γίνει εάν…; Επειδή τον παντρεύτηκα. Αν δεν είχα δει ό,τι νόμιζα ότι είδα στο πρόσωπό του. Και μόλις κατάλαβα ποιός ήταν πραγματικά, προσπάθησα να φύγω. Αυτή ήταν η υπόσχεσή του. Αν με αφήσεις, θα σε σκοτώσω, αλλά πρώτα θα σκοτώσω την οικογένειά σου", δήλωσε η Τζούλια.

Και συνέχισε, "Έφυγα. Κι έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί".

Ας ελπίσουμε ότι ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές και των δύο γυναικών.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ