Χάρπερ Μπέκαμ: Τα πρώτα βήματα στην πασαρέλα

11.09.2012
Παρότι είναι μόλις 14 μηνών και μόλις προχτές έμαθε να περπατάει, η κόρη του διάσημου ποδοσφαιριστή και της πολυτάλαντης Βικτόρια, δείχνει ότι έχει όλο το δυναμικό για να ακολουθήσει επάξια τα ίχνη των γονιών της.

Το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο και από τη φωτογραφία της Χάρπερ Μπέκαμ (Harper Beckham) που ανάρτησε η υπέρκομψη μαμά της στο προφίλ της στο Twitter, η οποία δείχνει το εξίσου καλοντυμένο κοριτσάκι να διατρέχει την πασαρέλα, λίγο πριν την έναρξη της επίδειξης της νέας συλλογής της Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013.

"Ελέγχοντας την πασαρέλα", ήταν το σχόλιο της 38χρονης Βικτόρια προς τα 4,5 εκατομμύρια οπαδούς της.

Όπως είναι φυσικό, η Χάρπερ είναι πάντοτε ντυμένη σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας και έχει ήδη αναπτύξει μια αίσθηση του γούστου, καθώς έχει κιόλας παρευρεθεί στις τελευταίες τρεις επιδείξεις της Βικτόρια.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, φοράει ένα φουστανάκι του οίκου Chloe από την ανοιξιάτικη παιδική συλλογή 2012 και κομψές μπαλαρίνες με μπαρέτες, ενώ μόλις πριν δύο μήνες την είχαμε δει σε άλλη φωτογραφία να κάνει τα πρώτα της βήματα.