Σκιά του εαυτού του κατάντησε ο Τομ Κρουζ

11.09.2012
Αυτός ο χωρισμός θα τον ξεκάνει! Ο λόγος για τον σταρ του Χόλιγουντ Τομ Κρουζ (Tom Cruise) που δεν σταματά να χάνει βάρος μετά τον χωρισμό του από την Κέιτι Χολμς (Katie Holmes).

Το διαζύγιο που έσκασε σαν βόμβα μέσα στον Ιούνιο έχει κάνει ράκος τον 50χρονο Τομ που όσο κι αν θέλει να κρύψει τη στεναχώρια του, αυτή γίνεται φανερή από το νούμερο στα ρούχα του Κρουζ που όλο και πέφτει.

Τον περασμένο μήνα, οι φωτογραφίες του Κρουζ είχαν προκαλέσει ανησυχία αφού έδειχνε εμφανώς πιο αδύνατος. Η τελευταία του εμφάνιση πριν από 3 ημέρες στην παράσταση Ριχάρδος ο Τρίτος στο Globe Theatre του Λονδίνου, προκάλεσε ακόμα περισσότερα ερωτηματικά σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Τομ.

Το πρόσωπο του άλλοτε ''φρέσκου'' Τομ έδειχνε κουρασμένο ενώ ήταν ακόμα πιο λεπτό σε σχέση με την εικόνα που είχαμε για εκείνον τον Ιούλιο.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ο Κρουζ περνά κατάθλιψη μετά το χωρισμό του από την Χολμς ενώ άτομα του περιβάλλοντός του υποστηρίζουν πως ο ηθοποιός απλά έχει ''ψοφήσει'' στη δουλειά. Ουσιαστικά ο Τομ κάνει εργασιοθεραπεία για να ξεπεράσει το χωρισμό!

Στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Βρετανία, ο Τομ συναντήθηκε με την πρώην αγαπημένη του Πενέλοπε Κρουζ και τον σύζυγό της Χαβιέ Μπαρδέμ ενώ στην παρέα τους βρέθηκε και η Κάμερον Ντίαζ αλλά και ο γιος του Τομ, Κόνορ.

Είναι πιθανό τη στιγμή αυτή ο Κρουζ να θέλει να έχει στο πλευρό του άτομα που μπορούν να του σταθούν αφού μόνο στη δουλειά δεν βρίσκει γιατρειά. Φήμες θέλουν τον Τομ να έχει χάσει πάνω από 6 κιλά, κάνοντας τα ρούχα του να επιπλέουν πάνω του.

Πηγή του περιβάλλοντός του ανέφερε πως ο Τομ δεν τρώει καλά και μόνο δουλεύει. Ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλύτερα για τον δημοφιλή ηθοποιό.