Δράμα: Η Μπιγιονσέ σνομπάρει την Κιμ Καρντάσιαν

04.09.2012
Τελευταία δημοσιεύματα θέλουν μια αμφιλεγόμενη φιλική (!) σχέση ανάμεσα σε δύο διάσημες γυναίκες να έφτασε στο τέλος της.


Από τη στιγμή που η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) έγινε ζευγάρι με τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West) λέγεται ότι διακαής της πόθος ήταν να κάνει κολλητή της την Μπιγιονσέ (Beyonce) η οποία είναι σύζυγος του Τζέι Ζι (Jay Z), κολλητού του νέου αγοριού της.

Η 31χρονη τραγουδίστρια από την πλευρά της δεν έδειχνε καμία ανάλογη διάθεση, ωστόσο φάνηκε ότι οι δύο γυναίκες τα βρήκαν καθώς έκαναν δημόσιες εμφανίσεις τόσο μόνες όσο και με τους καλούς της.

Το αστείο όμως μάλλον παρατράβηξε και η Μπιγιονσέ έβαλε τελεία στη σχέση αυτή, αφήνοντας την άμοιρη την Κιμ στα κρύα του λουτρού.

Οι δύο ράπερ αυτό τον καιρό κάνουν περιοδεία μαζί και τα κορίτσια τους ταξιδεύουν μαζί τους σχεδόν πάντα.

Στην πιο πρόσφατη συναυλία τους, όμως, στη Φιλαδέλφεια η Καρντάσιαν και η Μπιγιονσέ δεν κάθισαν μαζί στις κερκίδες γεγονός που έδωσε το έναυσμα για περαιτέρω αποκαλύψεις καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα "Νew York Daily News" "οι δύο γυναίκες ούτε καν μιλούν μεταξύ τους".

"Καθόταν σε άκρως διαφορετικά σημεία στο στάδιο και δεν αντάλλαξαν ούτε καν ματιά", μεταφέρουν πηγές αμφισβητώντας αν η μία γνώριζε ότι η άλλη ήταν παρούσα.

Τι να πει κανείς… Κουράγιο –στην Κιμ μάλλον, γιατί της Μπιγιονσέ μάλλον δεν της καίγεται καρφάκι.

Ζ. Κ.