Βανδή: Προβληματισμένοι οι φαν της για τα προσωπικά της

04.09.2012
Η είδηση ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης πούλησαν την υπέρ-πολυτελή έπαυλή τους στο Κεφαλάρι...

...μπορεί να μην προκάλεσε έκπληξη σε πολύ κόσμο, αφού ακουγόταν εδώ και καιρό ότι το ζεύγος έχει βάλει πωλητήριο, όμως στους θαυμαστές της αοιδού προκάλεσε τρελούς προβληματισμούς. Ναι, ναι. Γιατί, το θέμα δεν το είδαν επιφανειακά, αλλά εισχώρησαν εις βάθος με αποτέλεσμα στο τέλος να προβληματιστούν τόσο για τα οικονομικά όσο και τα προσωπικά της αοιδού.

Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που προέβλεψαν ότι η πώληση του σπιτιού, θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους να μιλήσουν ακόμη και για κρίση στο γάμο της με το Ντέμη. Και να η ανησυχία και μόνο στη σκέψη τούτη. Πάντως, υπήρξαν και πιο ψύχραιμες φωνές που μάταια προσπαθούσαν να εξηγήσουν ότι η έπαυλη (που δεν ήταν και κανα σπιτάκι) είχε τεράστια λειτουργικά κόστη, λόγω των συμπληρωματικών εγκαταστάσεων που περιείχε, όπως τα γήπεδα τένις και άλλα.

Όπως και να έχει, ο, τι κι αν συμβαίνει στην πραγματικότητα, οι θαυμαστές της Βανδή γι ακόμη μία φορά προβληματίζονται για την αγαπημένη τους τραγουδίστρια. Η πρώτη φορά ήταν πριν λίγες μέρες, όταν κάποιοι από αυτούς αντέδρασαν αρνητικά στη νέα της αφίσα για το Posidonio.