Κρουζ: Ο γάμος μου δεν ήταν προξενιό

04.09.2012
Ένας μήνας δεν πέρασε από το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού και πολύς ντόρος γίνεται για το πώς παντρεύτηκαν!


Το τελευταίο τεύχος του Vanity Fair φέρνει στο φως μια σειρά αποκαλύψεις σχετικά με το πώς επιλέχτηκε η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) για σύζυγος του Τομ Κρουζ (Tom Cruise).

Σύμφωνα με τη συγγραφέα Μορίν Ορθ (Maureen Orth), η οποία υπογράφει το άρθρο, μετά τον χωρισμό του 50χρονου σταρ από την Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) η εκκλησία της Σαϊεντολογίας βάλθηκε να βρει στο πιο διάσημο μέλος της την επόμενη σύζυγο και για τον λόγο αυτό προχώρησαν σε κανονική… οντισιόν.

Δώδεκα, περίπου, γυναίκες πέρασαν από "εξετάσεις" και τελικά ήταν η Κέιτι που κέρδισε τον "ρόλο" για τις ανάγκες του οποίου ασπάστηκε και τη θρησκεία λίγο πριν την τελετή.

Όπως ήταν φυσικό, προκλήθηκε τόσο μεγάλος σάλος από τους ισχυρισμούς του περιοδικού που ο Κρουζ αναγκάστηκε να διαψεύσει τα νέα μέσω του εκπροσώπου του.

"Τα ψέματα ακόμη και με διαφορετικές γραμματοσειρές είναι πάλι ψέματα σχεδιασμένα για να πουλήσουν περιοδικά", δήλωσε κατηγορηματικά ο εκπρόσωπος του ηθοποιού όμως η ιστορία δεν τελείωσε εκεί καθώς προέκυψε άλλη, επώνυμη διάψευση διαψεύδοντας τον σταρ!

Ο σκηνοθέτης και πρώην σαϊεντολόγος Πολ Σάγκις (Paul Saggis) εμφανίστηκε υποστηρίζοντας όχι μόνο ότι η οντισιόν όντως υπήρξε και εκείνος ήταν ένας από τους εξεταστές, αλλά και ότι η γυναίκα που πρώτη κέρδισε τον "ρόλο" της συζύγου του Κρουζ είναι η Ιρανικής καταγωγής ηθοποιός Ναζανίν Μπονιάντι (Nazanin Boniadi), η οποία ήταν ήδη μέλος της εκκλησίας της σαϊεντολογίας.

Ο Σάγκις αποκάλυψε πως στις δώδεκα γυναίκες που πέρασαν από οντισιόν έλεγαν ότι η διαδικασία αφορούσε μια νέα κινηματογραφική δουλειά και ότι η Μπoνιάντι ήταν η πρώτη που "εγκρίθηκε" από τη σύζυγο του αρχι-σαϊεντολόγου Ντέιβιντ Μισκάβιτζ (David Miscavige), Σέλι (Shelly).

Ομολογώντας πόσο ντράπηκε εκ των υστέρων που συμμετείχε σε αυτή τη διαδικασία, ο σκηνοθέτης συνέχισε μεταφέροντας ότι η Ναζανίν δεν του ταίριαξε του Κρουζ. Ο σταρ ομολόγησε ότι τη βαρέθηκε ύστερα από μερικά ραντεβού και ο κλήρος έπεσε στη Χολμς με τα γνωστά αποτελέσματα.

Τι από όλα αυτά είναι αλήθεια κανείς δεν ξέρει ακόμη, η αλήθεια όμως είναι πως το όλο σενάριο έχει πολύ πολύ ενδιαφέρον.

Ζ. Κ.