Έμα Γουάτσον: "Είμαι γεμάτη ατέλειες"

03.09.2012
Μπορεί να έγινε διάσημη από πολύ μικρή ηλικία, όμως η κινηματογραφική "Ερμιόνη" των ταινιών Χάρι Πότερ υπήρξε γεμάτη ανασφάλειες.

Η Έμα Γουάτσον (Emma Watson) είναι σήμερα 22 χρονών, κατάφερε να σταθεί επάξια μακριά από τον ρόλο που την έκανε διάσημη και ύστερα από πολλές αποτυχημένες σχέσεις έχει βρει την ευτυχία δίπλα στον συμφοιτητή της Γουιλ Αντάμοβιτς (Will Adamowicz).

Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, όπως αποκαλύπτει η ίδια μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό περιοδικό "Glamour".

"Έμαθα να αποδέχομαι το σώμα μου καθώς μεγαλώνω", ομολογεί η Έμα εξηγώντας ότι παρόλο που παλιά ήθελε διακαώς ένα σώμα μοντέλου, συνειδητοποίησε ότι αυτό ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει.

"Εξάλλου κάποια στιγμή πρέπει να δέχεσαι τον εαυτό σου όπως είναι. Εγώ μου θυμίζω συνέχεια ότι πρώτα από όλα είμαι άνθρωπος, οπότε γεμάτη ατέλειες και όχι τέλεια σαν μια κούκλα", συνέχισε η Γουότσον τονίζοντας ότι από την εξωτερική της εμφάνιση μεγαλύτερη σημασία έχει σαφώς "το πώς είναι εσωτερικά, ως χαρακτήρας".

Στην ίδια συνέντευξη η Έμα παραδέχτηκε πόσο στεναχωριέται όταν βλέπει νέα κορίτσια να "σκοτώνονται να αδυνατίσουν" ενώ αποκάλυψε πώς κατάφερε να ισορροπήσει την ερωτική της ζωή.

"Μακάρι στα 15 να μου είχε μάθε κάποιος ότι κάθε φορά δέχεσαι την αγάπη που νιώθεις ότι αξίζεις, γιατί τότε θα είχα προσεγγίσει πολύ διαφορετικά όσα μου συνέβησαν", εξηγεί η νεαρή ηθοποιός τονίζοντας ότι τελικά αυτό δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση.

"Τα πράγματα δεν συμβαίνουν απλά σε κανέναν, κανείς δεν είναι θύμα των καταστάσεων. Στην πραγματικότητα αυτό που υπάρχει είναι καλές και κακές αποφάσεις", ολοκλήρωσε η Έμα ενώ ξεκαθάρισε ότι εκείνης της αρέσουν τελικά οι άνθρωποι που σκέφτονται πολύ.

Ζ. Κ.