Η Βικτόρια Μπέκαμ πάτησε τον όρκο της

03.09.2012
"Ε καλά… Μην τα παίρνετε και όλα τοις μετρητοίς", φαίνεται να λέει με τον τρόπο της η διάσημη σχεδιάστρια μόδας η οποία προς έκπληξη πολλών πήρε πίσω τον λόγο της.


Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) είναι διάσημη –μεταξύ άλλων- και για το πάντα προσεγμένο στην εντέλεια στυλ της και τις πανομοιότυπες, στημένες πόζες της όταν τη φωτογραφίζουν.

Στην αρχή του χρόνου μάλιστα, η 38χρονη σταρ είχε δηλώσει ότι της αρέσει πολύ να είναι περιποιημένη αποκλείοντας το γεγονός να τη δει ποτέ κανείς να κυκλοφορεί με φόρμα στον δρόμο.

Να όμως που τελικά υπέπεσε στο… ατόπημα.

Φορώντας ένα ζευγάρι κατακίτρινα αθλητικά παπούτσια, φόρμα και T-Shirt η Βικτόρια συνόδεψε τον μεγαλύτερο γιο της σε μάθημα τένις και –όλως περιέργως- έδειχνε ιδιαίτερα άνετη με το συγκεκριμένο λουκ παρόλο που σπανιότατα την έχει δει κανείς χωρίς τα γνωστά ψηλοτάκουνά της.

"Δεν θα με δείτε ποτέ στον δρόμο με φόρμες. Αγαπώ πάρα πολύ τη μόδα για να το κάνω αυτό", είχε δηλώσει τον Μάρτιο μιλώντας στο "Madame Figaro" η Πος, συμπληρώνοντας ότι το ίδιο ισχύει και τα τις μπότες Ugg.

"Ποτέ μη λες ποτέ", όμως λέει μια άλλη παροιμία και η Βικτόρια φόρεσε τη φορμίτσα και τα αθλητικά της και πήγε να καμαρώσει τον Μπρούκλιν (Brooklyn), ο οποίος παρεμπιπτόντως κοντεύει να την περάσει στο ύψος, στις αθλητικές του δραστηριότητες.

Οι κακές γλώσσες θέλουν την κίνηση της κυρίας Μπέκαμ να εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να ξεχαστεί από το σοκ που της προκάλεσαν οι φήμες περί εξωσυζυγικής σχέσης του Ντέιβιντ (David) με την τραγουδίστρια όπερας Κάθριν Τζένκινς (Katherine Jenkins).

Ζ Κ.