Έξαλλος ο Σιλ κατηγορεί την Χάιντι για... κέρατο!

03.09.2012
Επτά μήνες μετά τον χωρισμό του από το διάσημο μοντέλο ο 49χρονος μουσικός ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγος, τελικά δεν ήταν και τόσο πιστή.


Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με τα σενάρια που θέλουν τη Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) να έχει δεσμό με τον σωματοφύλακά της και παρόλο που η ίδια φέρεται να μην είναι ξεκάθαρη για τη φύση αυτής της σχέσης, ο πρώην σύζυγός της αναλαμβάνει να ρίξει λίγο φως στην υπόθεση.

Το διαζύγιο της Κλουμ και του Σιλ (Seal) δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει εξηγήσει ποτέ ακριβώς τι κρύβεται πίσω από τον ξαφνικό χωρισμό τους. Μέχρι τώρα.

Η Χάιντι απαθανατίστηκε σε αρκετές "ύποπτες" φωτογραφίες τον τελευταίο καιρό μαζί με τον Μάρτιν Κρίστεν (Martin Kristen) ο οποίος είναι σωματοφύλακάς της τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η απορίες σχετικά με τις χρονικές συμπτώσεις στην όλη υπόθεση προκύπτουν εύλογα και ο Σιλ ανέλαβε να τις λύσει μιλώντας στο TMZ χθες.

"Από εκείνον δεν περίμενα κάτι καλύτερο, όμως έλπιζα ότι η Χάιντι θα κρατούσε λίγο περισσότερο τα προσχήματα ή τουλάχιστον θα περίμενε μέχρι να χωρίσουμε ώσπου να αρχίσει τις περιπτύξεις με το... προσωπικό", ξέσπασε ο Σιλ μην κρατώντας τίποτα για τον εαυτό του.

"Τώρα πια έχετε την απάντηση σε αυτό που ζητούσατε εδώ και επτά μήνες", ολοκλήρωσε ο διάσημος τραγουδιστής μην αφήνοντας καμία αμφιβολία σχετικά με το τι εννοεί.

Από την πλευρά της η γερμανίδα καλλονή και μητέρα τεσσάρων παιδιών υπερασπίζεται την αθωότητά της μεταφέροντας μέσω φίλων ότι "η σχέση της με τον σωματοφύλακά της ήταν αυστηρά επαγγελματική όσο καιρό ήταν παντρεμένη.

Ποιος ξέρει; Πάντως, το σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε ακούσει την τελευταία κουβέντα από αυτό το μέτωπο.

Ζ. Κ.