Παπαρίζου - Μαυρίδης: Παραλίγο να βρεθούν στο τμήμα

30.08.2012
Τελειωμό δεν έχει, όπως φαίνεται, η κόντρα της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνι Μαυρίδη.

Γιατί μπορεί να πιστεύαμε ότι είχαν επιλύσει οριστικά τις διαφορές τους, όμως όλο και κάτι συμβαίνει, και τα αίματα ανάβουν ξανά. Έτσι, όπως ακούσαμε στο δελτίο του Star, την περασμένη Τρίτη ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι και παραλίγο να τους οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα.

Ήταν το μεσημέρι της Τρίτης, όταν η Έλενα πήγε στο σπίτι που έχουν από κοινού με τον πρώην της στη Γλυφάδα για να πάρει κάτι πράγματα. Όπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον του Τόνι, η τραγουδίστρια τού είπε ότι ήθελε να πάρει την αλληλογραφία της. Όμως εκτός από αυτό πήρε μαζί της έναν καθρέφτη και μια καρέκλα που είχε συναισθηματική αξία για τον πρώην της, αφού, όπως λένε, εκεί κάθεται όταν τον επισκέπτεται ο πατέρας του.

Έτσι, όταν ο Μαυρίδης επέστρεψε σπίτι και είδε ότι έλειπαν τα συγκεκριμένα πράγματα, έγινε έξαλλος, απειλώντας την πρώην του με μήνυση. Στη συνέχεια, όμως ηρέμησε και δεν προχώρησε στις απειλές του. Αλλά σημασία έχει ότι οι διαφορές τους πάνω στο μοίρασμα της περιουσίας παραμένουν και οι δύο πρώην επικοινωνούν μέσω δικηγόρων.