Μέσα στα αίματα η Σέριλ Κόουλ

30.08.2012
Μεγάλη λαχτάρα για τη διάσημη τραγουδίστρια που χθες τράκαρε με το αυτοκίνητό της.

Θύμα τροχαίου έπεσε χθες το βράδυ η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) επιστρέφοντας στο σπίτι τα ξημερώματα από μία 24ωρη ηχογράφηση μαζί με τον Will.i.am, ο οποίος βρισκόταν μαζί της μέσα στο αυτοκίνητο.

Όπως μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, φαίνεται ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γνωστός ράπερ έπεσε επάνω σε σταματημένο όχημα και ενώ ο δικός του αερόσακος άνοιξε κανονικά, αυτός του συνοδηγού δεν έκανε το ίδιο, με αποτέλεσμα η Σέριλ να χτυπήσει δυνατά στο παρπρίζ.

Οι δύο τραγουδιστές φαίνεται ότι βγήκαν αμέσως από το αυτοκίνητο και κάθισαν στο πεζοδρόμιο αρχικά για να καταλάβουν αν όλα είναι καλά.

Περαστικοί αποκάλυψαν ότι είδαν τους δύο σταρ με αίματα στο πρόσωπο -προφανώς από τη σύγκρουση- όμως κινούνταν και οι δύο άνετα, οπότε φάνηκε ότι το όποιο χτύπημα δεν ήταν σοβαρό.

Πληροφορίες θέλουν τη Σέριλ Κόουλ να μεταφέρθηκε για ασφάλεια στο νοσοκομείο από όπου όμως έφυγε πολυ γρήγορα καθώς κρίθηκε ότι δεν διέτρεχε κανέναν κίνδυνο.

Στη συνέχεια αμφότεροι οι ερμηνευτές ενημέρωσαν τους θαυμαστές τους μέσω Twitter ότι "τη γλίτωσαν φτηνά" με ένα απλό τράνταγμα και έληξε το θέμα.

"Τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα δεν είναι αστεία. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ΟΚ. Η Σέριλ Κόουλ και εγώ είμαστε μια χαρά", τιτίβισε ο Will.i.am αστειευόμενος ότι "το μόνο πρόβλημα είναι στο… αυχενικό τους".

"Μην ανησυχείτε, εγώ και ο @iamwill είμαστε μια χαρά", έγραψε στη δική της σελίδα η 29χρονη τραγουδίστρια, καθησυχάζοντας τους θαυμαστές της που είχαν ήδη μάθει τα νέα.
Ζ. Κ.