Κέιτι Χολμς: Μετά τον Κρουζ επενδύει σε τακούνια!

30.08.2012
Απόλυτα απελευθερωμένη φαίνεται μετά το διαζύγιο η 33χρονη ηθοποιός από πολλές απόψεις. Ακόμη και σε ζητήματα… στάιλινγκ!


Επίσημα ζωντοχήρα πια η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) και παρά το ότι δεν παίρνει δεκάρα ύστερα από τον διακανονισμό που έκανε με τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise), εκείνη το γλεντάει με… ψώνια! Κυρίως επειδή τώρα πια μπορεί να ντύνεται όπως θέλει.

Και εξηγούμαστε.

Η διαφορά ύψους ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους ήταν προφανής εξ ου και η Κέιτι φορούσε μόνιμα στρωτά παπούτσια όταν έκαναν κοινή εμφάνιση. Και όχι μόνο τότε δηλαδή!

Τώρα πια, ύστερα από τον χωρισμό, η Χολμς, λέγεται ότι έχει "αφηνιάσει" ξοδεύοντας μέχρι μια περιουσία σε ψηλοτάκουνα –και μάλιστα σινιέ.

Συγκεκριμένα, φήμες θέλουν την πρώην κυρία Κρουζ να έχει αγοράσει γόβες –μεταξύ των οποίων και 15 ζευγάρια δια χειρός Κριστιάν Λουμπουτέν (Christian Louboutin)- αφήνοντας πια στην άκρη τις μπαλαρίνες που αναγκαζόταν να φορά τα έξι χρόνια το γάμου της με τον κατά πολύ κοντύτερο σύζυγό της.

Εκτός από τα υποδήματα όμως, η Κέιτι λέγεται ότι αποφάσισε να επενδύσει και σε ένα άλλο, πιο ιδιαίτερο κομμάτι της γκαρνταρόμπας της, ξοδεύοντας πάνω από $10.000 σε… εσώρουχα. Γιατί άραγε;

Στο μεταξύ, πληροφορίες θέλουν την κόρη του ζευγαριού να έχει εξασφαλιστεί οικονομικά δια βίου καθώς η μπαμπάς Τομ έχει αναλάβει να βάζει σε ειδικό λογαριασμό το ποσό των $400.000 ετησίως, μέχρι εκείνη να γίνει 18 χρονών. Σε αυτή την ηλικία η Σούρι (Suri) θα αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά τα χρήματα καθώς και σε ένα αντίστοιχο ποσό που της βάζει στην άκρη η μαμά της.

Ζ. Κ.