Η Αντέλ παντρεύτηκε στα... μουλωχτά!

30.08.2012
Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα η διάσημη τραγουδίστρια ντύθηκε νυφούλα, αλλά δεν το είπε σε κανέναν!


Το "Life & Style" δημοσιεύει σήμερα στο εξώφυλλό του μια φωτογραφία όπου φαίνεται η Αντέλ (Adele) με εμφανώς φουσκωμένη την κοιλίτσα φορώντας ένα ύποπτο δαχτυλίδι στο δάχτυλο της βέρας, γεγονός που σύμφωνα με το περιοδικό μαρτυρά ότι παντρεύτηκε τον καλό της.

Η 24χρονη βραβευμένη τραγουδίστρια πρόκειται να γίνει μανούλα σε έναν μήνα και φαίνεται ότι θέλησε πριν καλωσορίσει το μωράκι της να έχει παντρευτεί τον πατέρα του, Σάιμον Κονέκι (Simon Konecki).

"Η Αντέλ και ο Σάιμον κατάφεραν να κρατήσουν μυστική την εγκυμοσύνη μέχρι πριν από λίγο καιρό, οπότε ένας κρυφός γάμος δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει", μεταφέρουν πηγές του "Life & Style", ενώ τα νέα επιβεβαιώθηκαν μόλις και από άνθρωπο που παραβρέθηκε στον γάμο.

"Όντως παντρεύτηκαν και εγώ ήμουν εκεί. Όλα ήταν υπέροχα. Η Αντέλ φορούσε ένα κλασικό λευκό φόρεμα και ο Σάιμον δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος", αποκάλυψε ο αυτόπτης μάρτυρας στην "Daily Mail", χωρίς όμως να δημοσιοποιήσει το όνομά του.

Οι φωτογραφίες της εγκυούλας Αντέλ είναι οι πρώτες που δημοσιεύονται από τη στιγμή που η ίδια η σταρ ανακοίνωσε τα νέα μέσω του σάιτ της, ενώ από εκείνη τη στιγμή δεν υπήρξε καμία νεότερη πληροφορία σχετικά.

Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο εστιατόριο "Eight Over Eight" την περασμένη εβδομάδα και την είδαν σε ένα τρυφερό τετ α τετ με Κόνεκι, αποκαλύπτουν ότι "η λάμψη της εγκυμοσύνης ταιριάζει απίθανα στην Αντέλ".

Άντε, με το καλό να έρθει το μωράκι τους… Και να ζήσουν!

Στο μεταξύ, τα νέα του γάμου επιβεβαιώθηκαν

Ζ. Κ.