Σοκάρει ο σκελετωμένος Μάθιου ΜακΚόναχι

29.08.2012
Πρόκειται για έναν από τους ηθοποιούς που έγιναν διάσημοι –μεταξύ άλλων- και για το γεροδεμένο και καλογυμνασμένο κορμί τους. Οπότε η πρόσφατη ισχνή, ασθενική εικόνα του προκάλεσε εύλογες απορίες.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι (Matthew McConaughey) σόκαρε όσους τον είδαν να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης με βαθουλωμένα μάγουλα και μαύρες σακούλες κάτω από τα μάτια του, ενώ στο κορμί του δεν υπήρχε ίχνος από τα γνωστά του "μούσκουλα".

Ευτυχώς όμως, η νέα του εμφάνιση-σκιά του εαυτού του οφείλεται καθαρά και μόνο στις ανάγκες ενός ρόλου, οπότε μπορεί με ασφάλεια να χαρακτηριστεί προσωρινή.

Φορώντας ένα λευκό Shirt –που παρεμπιπτόντως του έπλεε- τζιν παντελόνι και σαγιονάρες, ο 42χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας "The Wolf of Wall Street" που υπογράφει σκηνοθετικά ο Μάρτιν Σκορσέζε (Martin Scorsese) και ξάφνιασε τους πάντες με την αδυναμία του, η οποία όμως αφορά τον επόμενο ρόλο του.

Συγκεκριμένα, στην ταινία "The Dallas Buyer’s Club" που είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία, ο ΜακΚόναχι ερμηνεύει τον Ρον Γούντραφ (Ron Woodruff) ο οποίος κόλλησε AIDS από χρήση ναρκωτικών τη δεκαετία του '80, εξ ου και η… δίαιτα.

Κατά τα άλλα, ο γνωστός ηθοποιός που πρόσφατα εντυπωσίασε με τα σωματικά του προσόντα στην ταινία "Magic Mike" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) ετοιμάζεται να γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα