$400.000 τον χρόνο "καθαρίζει" η Σούρι

29.08.2012
Ο γάμος της με τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) έχει λήξει οριστικά αλλά το βασικό μέλημα της πρώην κυρίας του παραμένει η μονάκριβη κορούλα της και η εφ όρου ζωής οικονομική εξασφάλισή της.


Το διάσημο ζευγάρι χώρισε και ενώ δεν το περίμενε κανείς, κατέληξαν στους όρους του διαζυγίου τους γρήγορα και αναίμακτα.

Και ενώ ο συνολικός μεταξύ τους διακανονισμός δεν έγινε γνωστός, σχετικές λεπτομέρειες βγαίνουν διαρκώς στο φως της δημοσιότητας.

Έτσι, η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) φαίνεται να κατάφερε το καλύτερο δυνατό για την 6χρονη Σούρι (Suri) της καθώς ο 50χρονος πρώην σύζυγός της δέχτηκε να καταβάλει το ποσό των $400.000 (€318.000) ετησίως μέχρι η μικρή να φτάσει τα 18 της χρόνια.

"Η Κέιτι δεν έχει καμία πρόσβαση σε αυτά τα χρήματα αλλά δεν τη νοιάζει κιόλας αφού έτσι και αλλιώς, τα τρέχοντα έξοδα της Σούρι καλύπτονται επίσης από τον Κρουζ με το παραπάνω", μεταφέρουν πηγές του RadarOnline, συμπληρώνοντας ότι και η Χολμς καταβάλει ένα αντίστοιχο ποσό σε ειδικό λογαριασμό στον οποίο η Σούρι θα έχει επίσης πρόσβαση μόνο όταν ενηλικιωθεί.

Μια χαρούλα τα κατάφερε η Κέιτι. Δεν είναι και άσχημα να φτάσει η κορούλα της 18 και να την περιμένουν κοντά στα €2 εκατομμύρια! Εκτός όλων των άλλων που σίγουρα θα προκύψουν στην πορεία…


Ζ. Κ.