Η Τόρι Σπέλινγκ πίστευε πως είναι άσχημη

24.08.2012
Η Τόρι Σπέλινγκ δεν είχε αυτοπεποίθηση όταν ήταν νέα.

Η πρώην πρωταγωνίστρια της νεανικής τηλεοπτικής σειράς Beverly Hills, Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν ήταν γεμάτη ανασφάλειες.

Η εγκυμονούσα στο τέταρτο παιδί της ηθοποιός δίνει συμβουλές στην νεαρή τότε Σπέλινγκ – και κατ΄ επέκταση σε όλες τις νεαρές γυναίκες που έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Αν μιλούσα στην 21χρονη Τόρι θα της έλεγα ότι είναι δυνατή, όμορφη, έξυπνη και μπορεί να πετύχει όποιο στόχο βάλει. Στα 21 το μεγαλύτερο εμπόδιο – εκτός από έναν κακό σύντροφο – ήταν ο ίδιος μου ο εαυτός.

Το 1995 η Τόρι χώρισε με τον επί δύο χρόνια συντροφό της Νικ Σαβάλας, ο οποίος όπως αποκαλύπτει της έριχνε το ηθικό στα πατώματα.

«Ζούσα έναν εφιάλτη. Δεν είχε ποτέ προβεί σε κακοποίηση σωματική αλλά λεκτικά με κακοποιούσε, λέγοντάς μου 10 φορές την ημέρα πόσο άσχημη ήμουν» θυμάται η Τόρι.

Ωστόσο, όπως η ίδια θα προσθέσει, θεωρεί πως και αυτή η εμπειρία φάνηκε χρήσιμη στο να διαμορφώσει τη σημερινή ώριμη και γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα και μαμά.

«Παρ’ολαυτά δεν μετανιώνω και θεωρώ ότι κάθε τι μας κάνει τις γυναίκες και τις μητέρες που γινόμαστε στη συνέχεια» λέει.

Καταλήγοντας η ίδια αποκαλύπτει ποια θα ήταν η συμβουλή ομορφιάς που θα έδινε στη νεαρή Τόρι.

«Θα μου έδειχνα πώς να σχηματίζω τα φρύδια μου» λέει αστειευόμενη.

Η Τόρι και o σύζυγος της έχουν ήδη τρία δικά τους παιδιά: την 10 μηνών Χάτι, την 5χρονη Στέλλα (Stella) και τον 6χρονο Λίαμ (Liam). Επίσης, είναι θετή μητέρα του 13χρονου Τζακ.

Δ.Γ.