Δεκάρα δεν παίρνει η Κέιτι για διατροφή από τον Κρουζ

24.08.2012
Μόνο την υποστήριξη του πρώην συζύγου της για την ανατροφή της κόρης τους παίρνει η Κέιτι Χολμς βάσει των όρων του διαζυγίου.

Φήμες ήθελαν την Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) να διεκδικεί 250 εκατομμύρια δολάρια από τον πρώην σύζυγό της, ωστόσο, όπως φαίνεται αυτή δεν παίρνει τίποτα.

Βέβαια, ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) αναλαμβάνει όλα τα έξοδα της μικρής Σούρι μέχρι αυτή να ενηλικιωθεί.

Πληροφορίες θέλουν τον ηθοποιό να καταβάλει το ποσό των 400.000 δολαρίων ετησίως για τις ανάγκες της Σούρι. Το ποσό θα καταβάλλεται σε μηνιαίες δόσεις σε τραπεζικό λογαριασμό μέχρι η μικρούλα να γίνει 18 ετών.

Πέραν τούτου, ο Τομ πρόκειται να αναλάβει εξ΄ολοκλήρου δαπάνες για τα δίδακτρα, την ιατρική της περίθαλψη, την ασφάλιση αλλά και τις εξωσχολικές δραστηριότητες του παιδιού.

Όπως υποστηρίζεται η 33χρονη ηθοποιός θα μπορούσε να λάβει μεγαλύτερη διατροφή αν δεν είχε κάνει διακανονισμό και είχε παραστεί σε δίκη. Ωστόσο και οι δύο τους ήθελαν να τελειώνουν γρήγορα και να οριστικοποιήσουν το διαζύγιο το συντομότερο δυνατό.

Την επιμέλεια της Σούρι παίρνει η Κέιτι ενώ στον Τομ χορηγείται «γεναιόδωρα» το δικαίωμα επίσκεψης, όποτε αυτός το επιθυμεί.

Βέβαια επιβλήθηκαν αυστηροί κανόνες για το πώς το παιδί θα ανατραφεί, κάτι που όπως λέγεται ήταν και η ρίζα όλων των προβλημάτων και ο λόγος χωρισμού τους. Το ζευγάρι συμφώνησε πως η κόρη τους δε θα φοιτήσει εσώκλειστη σε σχολείο, πράγμα που σημαίνει πως δεν μπορεί να μπει σε οποιουδήποτε είδους οικοτροφείο, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το Λύκειο, οπότε και θα έχει ενηλικιωθεί.

Η προσχώρηση του Τομ Κρουζ στη Σαιεντολογία και η κάθετη διαφωνία του ζευγαριού αναφορικά με τη διαπαιδαγώγηση της κόρης τους κατά το δοκούν της αίρεσης, υπήρξε η ρίζα του κακού αλλά και ο λόγος που οδήγησε την Κέιτι στην αίτηση διαζυγίου.

Δ.Γ.