Τελειώνει η Τόλμη & Γοητεία; Φεύγει κι η Στέφανι!

25.08.2012
Θα νόμιζε κανείς ότι έρχεται το οριστικό φινάλε της σειράς, αφού το original καστ μίας από τις μακροβιότερες καθημερινές σαπουνόπερες της αμερικανική τηλεόρασης, της «Τόλμης και Γοητείας» αιμορραγεί το τελευταίο διάστημα.

Πριν λίγες ημέρες, ο Ρονν Μος (Ronn Moss) που υποδύεται για 25 χρόνια το Ριτζ Φόρεστερ ανακοίνωσε ότι φεύγει από τη σειρά, αρνούμενος να ανανεώσει το συμβόλαιό του και σύμφωνα με όσα λέγονται η μείωση μισθού ήταν ο λόγος της άρνησής του.

Τώρα ήρθε η σειρά της Σούζαν Φλάνερυ (Susan Flannery) που υποδύεται επίσης για 25 χρόνια τη μητέρα του, Στέφανι Φόρεστερ να ανακοινώσει ότι αποχωρεί από τη σειρά.

Βέβαια, υπάρχει μία βασική διαφορά. Στην περίπτωση της Φλάνερυ, δεν υφίστανται οικονομικοί λόγοι.

Αντίθετα, είναι περισσότερο ανάγκη της ηθοποιού να κάνει ένα διάλειμμα από τους ομολογουμένως έντονους ρυθμούς που απαιτεί μια καθημερινή σειρά κι ειδικά έχοντας αντιμετώπισε στο πρόσφατο παρελθόν σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Φλάνερυ υπέγραψε ένα καινούριο συμβόλαιο το οποίο έχει ισχύ μόνο μέχρι το τέλος του έτους, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στο ρόλο της να κάνει "μεγαλοπρεπή έξοδο" και να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό που την ακολουθούσε και τη στήριζε τόσα χρόνια.

Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις με τις σαπουνόπερες, μπορεί στο τέλος να την πείσουν να μείνει και να κάνει κατά καιρούς guest εμφανίσεις.

Αντίθετα, κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του τηλεοπτικού γιου της, Ριτζ, ο οποίος θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα "φύγει νύχτα"…

Αν και με διπλωματικό τρόπο, ο κύριος σεναριογράφος και παραγωγός Μπράντλεϊ Μπελ (Bradley Bell) δεν έκρυψε ότι η απόφαση του Ρονν να φύγει από τη σειρά ήρθε από το πουθενά, εκφράζοντας έτσι εμμέσως πλην σαφώς τη δυσαρέσκειά του.

Ο Μπελ αποκάλυψε ότι ο Ριτζ θα απουσιάσει ένα διάστημα από τη σειρά, δίνοντας στην Μπρουκ (δεν πιστεύω να έχεις ξεχάσει τη γυναίκα της ζωής του με την οποία έχουμε χάσει το μέτρημα πόσες φορές έχουν παντρευτεί, πάνω από εφτά φορές πάντως σίγουρα) την ευκαιρία να ζήσει έντονες εμπειρίες, αλλά εν τέλει θα επιστρέψει.

Πώς; Με καινούριο πρόσωπο. Ο Μπελ έχει ήδη στο μυαλό άλλους ηθοποιούς νεότερους από τον 60άρη πλέον Ρονν που θα μπορούσαν να αναλάβουν την ομολογουμένως "μετά από 25 ολόκληρα χρόνια δύσκολη" αντικατάσταση.

Και μιας κι είπαμε Μπρουκ, μην ανησυχείς, αυτή ζει και βασιλεύει. Η 51χρονη Κάθριν Κέλυ Λανγκ ανακοίνωσε ότι δεν πάει πουθενά και μόλις ανανέωσε το συμβόλαιό της με τη σειρά για άλλα δύο χρόνια.

Νικόλας Εμμανουήλ