Τυφλά ραντεβουδάκια για την Κέιτι μετά το διαζύγιο

22.08.2012
Το διαζυγιο εκδόθηκε και η Κέιτι ανανεώνεται ! Ψάχνει για τον επόμενο και δεν το κρύβει

Στην ενεργό δράση επιστρέφει η Κέιτι Χόλμς (Katie Holmes) και δηλώνει έτοιμη να αρχίσει να βγαίνει ερωτικά ραντεβουδάκια! Το διαζύγιο, άλλωστε, εκδόθηκε κι επίσημα αυτήν την εβδομάδα, οπότε πλέον η 33χρονη ηθοποιός είναι και πάλι ελεύθερη και με το νόμο!

«Λέει σε φίλους και γνωστούς πως είναι πια έτοιμη να ξεκινήσει να βγαίνει ραντεβού. Δεν περιμένει τον κύριο τέλειο αλλά τουλάχιστον τον ψάχνει» δήλωσε πηγή στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού ΟΚ.

Οι κοντινοί της φίλοι μάλιστα ήδη έχουν αναλάβει δράση κανονίζοντάς της τυφλά ραντεβού ενώ και η ίδια φαίνεται πως είναι αρκετά ενθουσιασμένη με αυτό.

Όπως αποκαλύπτουν μάλιστα πηγές, όχι μόνο δεν είναι διστακτική σε νέες γνωριμίες αλλά αντίθετα ανυπομονεί να γνωρίσει εργένηδες και να αρχίσει και πάλι να ζει και να διασκεδάζει. Φαίνεται δεν είναι τυχαία η ανανέωση της γκαρνταρόμπας της και συγκεκριμένα η αγορά ακριβών και σούπερ - σέξι εσωρούχων που κάνει τελευταία!

Η 33χρονη ηθοποιός εξέπληξε τους πάντες στα τέλη Ιουνίου καταθέτοντας αίτηση διαζυγίου - επικαλούμενη ασυμφωνία χαρακτήρων - εναντίον του 50χρονου Κρουζ, ενώ εκείνος βρισκόταν στην Ισλανδία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας.

Η Κέιτι τότε ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης τους Σούρι, ώστε ο Τομ, που ως γνωστόν έχει ασπαστεί τη Σαιεντολογία, να μην έχει καμία επίδραση στα θρησκευτικά ζητήματα.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το ζεύγος θα κονταροχτυπηθεί στις δικαστικές αίθουσες, δύο μόλις εβδομάδες μετά την αίτηση διαζυγίου εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση βάσει της οποίας αλληλοδεσμέυονταν να συνεργαστούν για το καλό της κορούλας τους και ο Τομ συμφώνησε η μικρή να μείνει με τη μαμά της.

Τη Δευτέρα, το διαζύγιο εκδόθηκε οριστικά. Σύμφωνα με τους όρους του διαζυγίου, η Κέιτι διατηρεί την επιμέλεια της Σούρι ενώ ο Τομ έχει εξασφαλίσει «γενναιόδωρα» το δικαίωμα επίσκεψης όποτε αυτός το επιθυμεί. Βέβαια επιβλήθηκαν αυστηροί κανόνες για το πώς το παιδί θα ανατραφεί και με τι θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Όπως λέγεται άλλωστε αυτή ήταν και η ρίζα όλων των προβλημάτων και ο λόγος χωρισμού τους. Η προσχώρηση του Τομ Κρουζ στη Σαιεντολογία και η κάθετη διαφωνία του ζευγαριού αναφορικά με τη διαπαιδαγώγηση της κόρης τους κατά το δοκούν της αίρεσης, υπήρξε η ρίζα του κακού αλλά και ο λόγος που οδήγησε την Κέιτι στην αίτηση διαζυγίου.

Δ.Γ.