Η Τζέσικα Σίμπσον χάνει κιλά & ο καλός της τα παίρνει

21.08.2012
Τι κι αν αυτή πασχίζει να φτιάξει κορμί...

Προσηλωμένη στο στόχο της είναι η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) που αγωνίζεται να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και ως επίτιμο μέλος των WeightWatchers, ακολουθεί κατά γράμμα το πρόγραμμα γυμναστικής που πρέπει να ακολουθήσει.

Την προσπάθεια της βέβαια φαίνεται να μην συμμερίζεται ο σύντροφός της Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson) που αντί να της συμπαραστέκεται στη διατροφή φαίνεται πως το έχει ρίξει στο φαγητό.

Ο Έρικ έχει βάλει κιλάκια κι ενώ η Τζέσικα του πασχίζει στα γυμναστήρια αυτός προτιμά την ήπια άθληση. Φορώντας ένα navy t-shirt και γρι σορτς εθεάθη να περνά ευχάριστα την ώρα του παίζοντας γκολφ, μετακινούμενος με τα μικρά αυτοκινητάκια.

Η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) γέννησε τη μικρή Μάξουελ Ντρου (Maxwell Drew) την άνοιξη και ένιωσε ότι πρέπει να ξεφορτωθεί τα αρκετά κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Την περασμένη εβδομάδα η Τζέσικα μας ενημέρωνε στο Twitter ότι ξεκίνησε το πρόγραμμα γυμναστικής της γι΄αυτό πρέπει να μείνουμε συντονισμένοι ενώ φαίνεται πως ήδη η αυτοεκτίμησή της και η διάθεσή της ανεβαίνει τουιτάροντας: «Το σώμα μας αντανακλά την αυτοεκτίμησή μας».

Δ.Γ.