Γαρμπή: " Οι γυναίκες δεν πρέπει να λένε πόσο είναι"

17.08.2012
H Καίτη Γαρμπή άνοιξε την καρδιά της στην FTHIS.TV και μίλησε για όλους και για όλα από τον αντρούλη της Διονύση Σχοινά, τον γιο της Δημήτρη αλλά και την ηλικία της!

"Την ηλικία μου δεν την αποκαλύπτω, αλλά οι δημοσιογράφοι την βρίσκουν. Νομίζω ότι δεν έχουν να κάνουν οι αριθμοί. Γιατί να πεις πόσο χρονών είσαι; Για να σε καμαρώσουν, πώς διατηρήσε στην ηλικία που είσαι, για να πούνε “α… η Καίτη δεν είναι τόσο μικρή όσο νόμιζα". Οι γυναίκες δεν πρέπει να λένε την ηλικία τους», είπε η Καίτη και πραγματικά αναρωτιέμαι αν πρέπει να κρυβόμαστε για κάτι εμείς οι γυναίκες.

Όσο για τις πίστες, τις λείπουν άραγε καθόλου ή την περνάει ζάχαρη και εκτός;"Οι μεγάλες πίστες δεν μου έχουν λείψει καθόλου, γι’ αυτό ήταν και επιλογή τόσα χρόνια να μην βρίσκομαι σ’ αυτούς τους χώρους. Δεν μου λέει τίποτα. Είναι πια για μένα σαν μια βαρετή ευθεία που δεν έχεις κάτι να περιμένεις", είπε η αοιδός. Εντάξει χρυσή μου πίστα είναι τι να σου δώσει παραπάνω;


Όσο για τη σχέση της με τον αντρούλη της Διονύση Σχοινά που πλέον είναι μαζί 16 χρόνια, λέει ότι δεν υπάρχουν μυστικά για το πώς παραμένουν μαζί και ευτυχισμένοι.

"Το βασικό σε δύο ανθρώπους που είναι πολλά χρόνια μαζί είναι να μην χαθεί ποτέ ο σεβασμός και ο θαυμασμός. Υπάρχει πολύ βαθιά αγάπη ανάμεσα σε μένα και τον Διονύση και πιστεύω ότι αυτό το πράγμα μας κρατάει και θα μας κρατήσει όσο πάει, που εύχομαι να πάει μέχρι το τέλος",
είπε η αοιδός και ας ευχηθούμε να είναι πάντα έτσι!

Ε.Α.